VIDEO V ráji se setkáte se čtyřmi, pardon, třemi druhy panen... Islámské školení mužstva, které vás uvede v úžas

07.08.2016 13:08

Internetem v poslední době koluje neobyčejně zajímavé video, na němž jeden z islámských kleriků slibuje muslimům, jak budou mít v posmrtném životě prostitutky. Muslimští posluchači fascinovaně sledují jeho výklad, kterak v jejich budoucí rajské existenci bude defilovat jedna krasavice za druhou.

VIDEO V ráji se setkáte se čtyřmi, pardon, třemi druhy panen... Islámské školení mužstva, které vás uvede v úžas
Foto: Hans Štembera
Popisek: Na Letnou za ministerstvo vnitra svolali muslimové modlitbu (arabsky salát). Protestovali tak proti zásahu policie minulý pátek

Na videu muslimský imám slibuje svým „ovečkám“ desítky panen. Video mimo jiné s nadsázkou poznamenává, že i tento slib mohl mnohé muže přimět k tomu, aby skutečně konvertovali k islámu.

„Každý muslimský muž dostane v ráji alespoň dvě černooké panny. Každá panna přichází se sedmdesáti služkami,“ říká imám s tím, že je povoleno mít sex jak s pannami, tak s jejími služkami. „Za každou ženu, která vstoupí z tohoto světa do ráje, dostanete 70 černookých panen,“ počítá následně imám.

Ohromenému publiku pak objasňuje, že panny, se kterými se v ráji setká, lze rozdělit do čtyř kategorií. Posléze se opraví, že kategorie jsou pouze tři, to však na atraktivitě vyhlídek nijak neubírá.

„Pokud jste v tomto životě ženatý, dostanete v ráji svoji ženu, společně s dalšími 70 černookými panami. Každá z nich bude mít i 70 služek. A to je minimum,“ říká s úsměvem. Předpokládá totiž, že každý z muslimů je ženatý se čtyřmi ženami, každá z nich přivede panny, každá služky... Následně hovoří o tom, že si panny muže i samy přivolávají. „A každá z nich bude hezčí, než ta před ní,“ ujišťuje přednášející.

O pannách v ráji se hovoří i ve spojitosti s koránem. Například iniciativa Islám v ČR nechceme na svých webových stránkách varuje před touto odměnou pro muslimy – prý si tím ospravedlňují sebevražedné atentáty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…