VIDEO Všetci kradnú! říkal Babiš. Takže i on krade, útočí Bára Štěpánová

29.08.2017 11:10

Herečka Bára Štěpánová se opět pustila do bývalého ministra financí Andreje Babiše (ANO), proti kterému vystupuje dlouhodobě.

VIDEO Všetci kradnú! říkal Babiš. Takže i on krade, útočí Bára Štěpánová
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bára Štěpánová na demonstraci proti Babišovi nazvané Proč? Proto!

„Andrej Babiš vstoupil, a to si myslím, že už může být klidný, do dějin české politiky mnoha bonmoty. Máme tady: Sorry jako a hlavně nezapomenutelné všetci kradnú. Jak si to vlastně mohl dovolit? My jsme na něj mohli všichni podat trestní oznámení, protože on musí ctít presumpci neviny,“ sdělila Štěpánová na svém videu s tím, že ona sama nekrade.

„A najednou se ukazuje, že on krade. Dobře nebudeme říkat ukradl, ale prostě jaksi se dostal k penězům, ke kterým se dostat neměl. A najednou chce, abychom ctili presumpci neviny. A on ji ctí?“ rozhorlila se Štěpánová.

Následně se pak vyjádřila i k výrokům Andreje Babiše, aby byly nechány na pokoji jeho děti a jeho rodina. „Když je do toho zatáhl, tak je,bohužel, není možno nechat na pokoji. To si měl uvědomit, než je do toho zatáhl. Kdybych se pouštěla do něčeho, co není úplně čisté, tak do toho nebudu zatahovat svoji nejbližší. Ale já si myslím, že on řekl: „Nebojte se, vždyť víte, že já vše zařídím. A nyní se ukazuje, že vše nezařídí,“ uzavřela Štěpánová s tím, že to, že je do toho zapletená jeho rodina, je jeho vina.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…