Vámi koupené noviny na mě pořádají hon, vzkázala Šlechtová Babišovi

16.05.2018 16:25

Ministryně obrany v demisi má dojem, že noviny momentálně uložené ve svěřeneckém fondu trestně stíhaného premiéra Andreje Babiše na ni pořádají hon. Pokud je cílem tohoto honu vyštípat ji z vlády, dáma už dopředu novinářům vzkazuje, že na své funkci nelpí. Ale nevzdá se jen tak. Ráda by v úřadu pokračovala.

Vámi koupené noviny na mě pořádají hon, vzkázala Šlechtová Babišovi
Foto: www.karlaslechtova.cz
Popisek: Generál Aleš Opata přebírá od ministryně obrany Šlechtové bojový prapor

„Opravdu na tom místě nebudu sedět za každou cenu,“ řekla Karla Šlechtová. Její slova přinesl server Aktuálně.cz. „Pokud Babiš nebude stát o moje služby poté, co mě tři a půl roku zná, samozřejmě nebudu opouštět post zhrzená,“ dodala.

Členka vlády má pocit, že je na ni pořádán hon. Napřed se rozjela kauza s jejím pudlem na památníku na Vítkově a krátce na to následovala informace, že ještě jako ministryně pro místní rozvoj využívala VIP salónky na letišti v Praze. Babiš už ji za to zkritizoval. Prý své podřízené ministry neustále nabádá, aby se chovali co nejšetrněji a využívání VIP salónku na letišti není zrovna nejlepší ukázkou šetrnosti.

„Lidové noviny na mě pořádají hon. Je mi to líto, protože tyto noviny patří do svěřeneckého fondu pana předsedy vlády,“ poznamenala k tomu členka kabinetu.

Na sociální síť Twitter také napsala, že se jako ministryně snaží dělat to nejlepší pro celou Českou republiku, ale někomu to zřejmě hodně vadí.

„Bráním české národní zájmy, podporuji spojence. A to se asi hodně někomu nelíbí, a proto spustil mediální kampaň ve stylu: Kdo chce psa bít, hůl vždy najde!“ napsala šéfka českého Ministerstva obrany.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …