Ve skautu jsou děti vystaveny agresivnímu multikulturnímu vymývání mozku, soudí Hampl

08.05.2017 18:50

Fotografie skautky Lucie Myslíkové, která se v Brně 1. května postavila neonacistům, obletěla svět. Mladá žena se dočkala ocenění v britském deníku The Guardian, neboť se dokázala postavit radikálům a diskutovat s nimi o migraci. Známý odpůrce islámu, sociolog Petr Hampl, však soudí, že tato mladá žena má zřejmě „vymytý mozek“.

Ve skautu jsou děti vystaveny agresivnímu multikulturnímu vymývání mozku, soudí Hampl
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Hampl

Sociolog Hampl, který se dlouhodobě staví proti islámu a proti uprchlíkům, se pustil do mladé šestnáctileté skautky z Brna, která se dočkala ocenění ve světě za to, že se nebála a postavila se radikálům.  

„Po událostech minulého týdne by měli být zneklidněni především rodiče. Posíláte své dítě do skauta nebo Junáka a doufáte, že si posílí zdravé myšlení a zdravý životní styl. Jenže ve skutečnosti tam bude vystaveno agresivnímu multikulturnímu vymývání mozku, naučí se nenávidět svou vlast a svůj národ, pohrdat svými rodiči, kluci jsou vedeni ke změkčilosti... Prostě horší, než kdybyste ho posílali do klubu komunistické mládeže. Totéž platí o katolických gymnáziích a řadě dalších organizací,“ varuje Petr Hampl na sociální síti Facebook.

Celé vyjádření naleznete zde.

Známý odpůrce islámu a uprchlíků k tomu obratem dodává, že někteří učitelé a oddíloví vedoucí se prý chovají normálně, ale tím jen zmírňují problém, který prý musí Česko řešit. Zásadní problém tkví podle Hampla v tom, že skaut patří mezi organizace, který stojí o dotace. Aby je dostal, vede děti „správným směrem“. Právě proto by se měli mít na pozoru rodiče dětí, kteří posílají své děti do skautu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…