Vít Bárta se naštval na novináře: Neodjel jsem svým BMW

09.12.2012 11:08

Poslanec Věcí veřejných (VV) Vít Bárta se dnes rozčílil nad údajně neobjektivním článkem zpravodajského serveru Idnes.cz. Článek o zájezdu do německého Kauflandu byl podle Bárty prošpikován zkreslenými informacemi a byl zavádějící.

Vít Bárta se naštval na novináře: Neodjel jsem svým BMW
Foto: red
Popisek: Poslanec Vít Bárta

"Mladá fronta nám dnes opět ukázala svou objektivitu," stěžuje si poslanec na svých stránkách. Redaktorka, která se zájezdu autobusu VV účastnila, uvedla, že nedlouho po příjezdu do cílové Žitavy Bárta odjel vozem BMW. Podle jejích slov tak vyměnil autobus, kde dělal po dobu jízdy do Německa společnost cestujícím, za luxusní auto s řidičem a cestu zpět do Prahy. To ale není podle Bárty pravda.

Celé ohrazení Víta Bárty ZDE

"Na manifestačním zájezdu, jehož cílem bylo nákupem potravin v zahraničí upozornit na drahotu u nás, jsem v prvé řadě svým BMW neodjel zpět, jak tvrdí redaktorka, ovšem jel jsem připojit k jinému zájezdu, plzeňskému, který se vracel přes Weiden," vysvětluje. Autorka článku také napsala, že o zájezd nebyl zřejmě takový zájem, jelikož byl poloprázdný. I to je ale podle poslance mystifikace. "Navíc autobus nebyl "poloprázdný", ale téměř ze 3/4 zaplněn, protože se kvůli velkému zájmu vypravovaly z Prahy hned dva," dodává.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ane

PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D. byl položen dotaz

boj s dezinformacemi

Dobrý den, proč se podle vás šíří dezinformace? Není to náhodou proto, že vy politici špatně komunikujete? Ostatně na špatnou komunikaci této vlády poukazují mnozí. A jak přesně s nimi chcete bojovat? Budete odsuzovat všechny názory, které se neslučují s těmi vašemi? To totiž teď děláte. A ještě je...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vepřový Lidl: Polákům za 58, Čechům za 90. Důkazy se množí

17:10 Vepřový Lidl: Polákům za 58, Čechům za 90. Důkazy se množí

Že už se do Polska nevyplatí jet za levnějšími potravinami? To není pravda. Německý obchodní řetězec…