Vnitro chce koupit nové limuzíny. Stálo by to 48 milionů

06.11.2013 18:45

Ministerstvo vnitra plánuje nakoupit 24 nových limuzín pro ochranku prezidenta a ústavních činitelů za zhruba 48 milionů korun včetně DPH. Informaci o dvou zakázkách, které by měly být určeny přímo konkrétnímu zadavateli, dostala ve středu vláda.

Vnitro chce koupit nové limuzíny. Stálo by to 48 milionů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Škoda Superb

Vnitro by chtělo nakoupit 18 automobilů Audi dohromady za 41,9 milionů korun včetně DPH. Podle předloženého materiálu je cena o 31 procent nižší než katalogové ceny. Dodat by je měla firma Auto Jarov, která vybavení aut zároveň upraví pro potřeby ochranné služby.

V druhé zakázce chce vnitro pořídit přímo od výrobce šest vozů Škoda Superb celkem za šest milionů korun. V současnosti využívá ochranka prezidenta a ústavních činitelů 34 vozidel Audi a 22 Superbů. Části z nich však končí životnost. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: lze, čtk

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zakázaná akce dvojky Konečné vyjasněna. A je to ještě vážnější

17:30 Zakázaná akce dvojky Konečné vyjasněna. A je to ještě vážnější

Po zrušené akci ve Starém Plzenci vystoupil právník Ondřej Dostál, číslo 2 na europarlamentní kandid…