Volný působí zděšení. Včerejší otevřená slova ve Sněmovně mají dohru. Už se vytahují dluhy i terorismus

03.03.2021 16:21

Analytik Roman Máca se zamýšlel na tím, kdy poslanec Lubomír Volný vytvoří nového teroristu, jako byl Jaromír Balda, který vběhne se zbraní do nemocnice. Dle Volného se má připravovat plán na diskreditaci léku na covid pomocí vraždy některého z pacientů. Policie již o tom ví a předvolala si poslance k vysvětlení. „Aneb když se pro prachy neštítíš vůbec ničeho. Jednoduše na blití,“ myslí si Máca. Volný totiž čerpal nejvyšší poslanecké náhrady ze všech zákonodárců za minulý rok. Poslanec má dluhy ve výši několika milionů.

Volný působí zděšení. Včerejší otevřená slova ve Sněmovně mají dohru. Už se vytahují dluhy i terorismus
Foto: Repro Facebook poslance Volného
Popisek: Poslanec Lubomír Volný (Volný blok)

Anketa

Který případný kandidát na prezidenta vás oslovuje nejvíc?

hlasovalo: 21753 lidí

Roman Máca se na facebooku zajímal o to, kdy Lubomír Volný vyrobí dalšího Baldu, který vtrhne se zbraní někam do nemocnice. Jaromír Balda je český důchodce, který byl jako první člověk v České republice odsouzený za teroristický čin.  Balda pokácel stromy na trať na Mladoboleslavsku. První strom nastražil Balda počátkem června 2017 na koleje mezi Mladou Boleslaví a Bakovem nad Jizerou. Druhý porazil o necelé dva měsíce později mezi stanicemi Bezděz a Bělá pod Bezdězem. V okolí pokácených stromů zanechal Balda letáky se zvoláním „Alláhu akbar!“ Svými činy se snažil přesvědčit okolí, že za pokácenými stromy stojí muslimové.

Lubomír Volný totiž ve svém statusu sdělil, že dle jeho informací se připravuje plán na diskreditaci Ivermektinu pomocí úmrtí některých pacientů, kteří ho budou užívat. „Jste-li lékař, lékařka, zdravotník, součástí tohoto plánu, nedělejte to!“ zdůraznil Volný ve svém facebookovém statusu. Ivermektin je širokospektrální antiparazitikum, které by dle některých informací mohlo pomoct v boji s covidem. Dle nejnovějších zpráv chtějí tento lék předepisovat i praktičtí lékaři. Data o účinnosti prý ovšem chybí.

„Jsem zvědavý, kdy tenhle politický šmejd vyrobí dalšího Baldu, který se zbraní vtrhne někam do nemocnice, protože si od flákance přečetl, že v nemocnicích záměrně vraždí lidi. Aneb když se pro prachy neštítíš vůbec ničeho. Jednoduše na blití,“ napsal Roman Máca.

Anketa

Nechali byste si píchnout vakcínu Sputnik V? (Ptáme se od 2.3.2021)

88%
12%
hlasovalo: 30340 lidí

Policie České republiky sdílela na svém twitteru příspěvek, kde psali o tom, že kdo se hodnověrným způsobem dozví, že někdo připravuje některý z vyjmenovaných trestních činů (včetně vraždy) a tento čin nepřekazí nebo neoznámí, může se sám dopustit trestného činu. „Pokud tyto informace nemá a pouze je šíří, platí totéž. Pisatele předvoláváme k podání vysvětlení,“ napsali ve svém statusu. Poslanec Lubomír Volný tedy bude předvolán na policii k podání vysvětlení svého statusu, zda se náhodou nedopustil trestného činu šíření poplašné zprávy.

 

 

Pod statusem analytika Mácy se strhla vášnivá diskuse. Ludvík Cimburek upozornil na článek serveru iDnes, dle kterého čerpal největší náhrady za výdaje spojené s prací poslance právě Lubomír Volný. „Redakce iDNES.cz má k dispozici přehled vyplacených náhrad za loňský rok. Nejvíce, 2 273 220 korun, vyčerpal nezařazený poslanec Lubomír Volný,“ citoval Cimburek.

Petr Boháč upozornil na to, že Lubomír Volný musí nějak ty tři miliony dluhu zalepit. Přidal výstřižek z Hlídače státu, dle kterého má Lubomír Volný za rok 2019 závazky ve výši necelých 3,5 milionu korun. To je možné si ověřit na tomto ODKAZU.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

COVID

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: tle

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…