Vyloučený ódéesák pálí do bývalých řad: Každý den ve sněmovně je pro ně dobrý

17.08.2013 13:41

ODS ústy předsedy poslaneckého klubu Marka Bendy navrhla, aby se o rozpuštění sněmovny hlasovala až. 3. září. Nicméně většina poslanců byla proti, a tak byl nakonec schválen návrh, aby se tak stalo již toto úterý, tedy 20. 8. Ke snaze ODS prodloužit činnost sněmovny se na Facebooku vyjádřilo několik poslanců.

Vyloučený ódéesák pálí do bývalých řad: Každý den ve sněmovně je pro ně dobrý
Foto: Lukáš Petřík
Popisek: Poslanec ODS Jan Florián ve své kanceláři

Co soudí poslanci o snaze ODS odložit hlasování o rozpuštění sněmovny lze zjistit na jejich Facebooku. Vyloučený člen ODS Jan Florián si pravděpodobně myslí, že ODS se, spíše než ústavněprávních problémů, obává voleb. Na Facebook napsal: „Každý den pro někoho dobrý, že?"

Na Facebooku se vyjádřil i sociální demokrat a stínový ministr obrany za ČSSD Jan Hamáček. „Určitě zklamání pro ODS, ale jde o trochu více než stranické zájmy - voliči musí mít možnost znovu rozdat karty a odblokovat politickou situaci, za což nese velkou vinu právě vláda pravice...," uvedl.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

21:33 „Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

Ruským tankům nazývaným „blyatmobiles“ nebo „želví tanky“ či „bitevní stodoly“ se dostává pozornosti…