Vyndavací a zastamdací Peake. Paroubek mluví o absurdní tragikomedii

20.12.2012 15:31

Bleskurychlé odvolání Peake podle Jiřího Paroubka, šéfa NS-LEV 21, jen dokládá bezradnost vlády Petra Nečase. Jak prohlásil ve svém vyjádření pro ParlamentníListy.cz, celá ta situace mu připomíná absurdní tragikomedii.

Vyndavací a zastamdací Peake. Paroubek mluví o absurdní tragikomedii
Foto: NS-LEV21
Popisek: Jiří Paroubek

 

„Situace okolo „vyndavací a zastamdací“ vicepremiérky Karolíny Peake je absurdní tragikomedií Nečasovy vlády,“ píše Paroubek. Přestože prý nesouhlasil s jejím jmenováním do čela rezortu obrany, bryskní odvolání podle něj potvrzuje Nečasovu bezradnost. „Ten se nakonec do análů novodobých českých dějin zapíše jako „měnič ministrů“. Nic jiného, než škody na lidech a desítky jmenovaných a zase odvolaných ministrů, za ním nezůstane,“ poznamenal na jeho adresu.

Vyjádřil také svou naději, že se snad na její místo nevrátí ministr „Promopro“ Vondra. „V zájmu zachování duševního klidu národa se přimlouvám za jmenování nového ministra či ministryně obrany až po Vánocích a Novém roce,“ uvedl s tím, že česká armáda to určitě přežije. „Hlavně, ať premiér Nečas nečeká na Apríla,“ dodal.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nem

MUDr. Ladislav Václavec byl položen dotaz

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aproba...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Markéta? Ne nejostřejší tužka v penále, ale skromná. Zato teď.“ Pekarové zatápějí exčlenové TOP 09

16:44 „Markéta? Ne nejostřejší tužka v penále, ale skromná. Zato teď.“ Pekarové zatápějí exčlenové TOP 09

Odvolání Heleny Langšádlové mělo být důsledkem panického strachu Markéty Pekarové z bývalého předsed…