Vypadněte z vlády, pane Babiši, zahřmělo z KDU-ČSL

17.10.2016 13:55

A je to tu zase. Ministr financí a předseda hnutí ANO Andrej Babiš se opětovně nechal slyšet, že odejde z koalice. Žádal prý i okamžité svolání koaliční rady. Informaci přinesl server Echo24.cz.

Vypadněte z vlády, pane Babiši, zahřmělo z KDU-ČSL
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš

O situaci na pondělním jednání vlády informoval na Twitteru ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek (ČSSD). Podle jeho slov Babiše rozlítily útoky ze strany sociálních demokratů kvůli volební kampani. „Debata na vládě je výživná. AB opět vyhrožuje rozpadem koalice. Chce okamžité svolání koaliční rady,“ uvedl Mládek. Se svým požadavkem na koaliční radu však podle něj neuspěl.

Babiš pak podle serveru Echo24.cz svou žádost potvrdil. „ČSSD na nás útočí kvůli proběhlé volební kampani. Různým výrokům, které padly v rámci kampaně,“ sdělil.

Původní text ZDE.

Poslanec za KDU-ČSL Ondřej Benešík následně Babišovo vyhrožování okomentoval na svém facebookovém profilu. „Prosím, pane Babiši, přestaňte jen vyhrožovat a odejděte z vlády,“ uvedl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

21:50 Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

Plukovník Ivo Zelinka byl hostem podcastu Čestmíra Strakatého. A řeč byla o ruské válečné propagandě…