Výroky předsedy zemanovců jsou lživá, tvrdí Seďa

26.08.2012 7:30

Poslanci za ČSSD Antonínu Seďovi se nelíbí "přechod" oranžových předsedů do jiných stran. Podle něho "myšlenky a ideje zůstávají" a platí to například i v případě Zemanovců, kteří se sami prohlašují za lepší a zodpovědnější sociální demokracii.

Výroky předsedy zemanovců jsou lživá, tvrdí Seďa
Foto: SPOZ
Popisek: Logo Strany práv občanů - Zemanovců

„Pokud SPOZ „láká“ do svých řad senátory Drymla, Rippelovou či Palase, pak to dělají pouze z důvodu posilování vnitrostranických osobností. Vůbec jim přitom nevadí skutečnost, že tyto osobnosti nedostali důvěru své členské základny, a tak ve snaze zachovat se ve vrcholové opouští ČSSD. Nemá to nic společného s prosazování více demokracie, majetkových přiznání či bojem proti korupci, jak veřejnosti naznačuje pan předseda SPOZ,“ nebere si servítky Seďa. Podle něho tak straně chybí známé tváře a ze zoufalství se opírá o osobnosti, které jinde nemají důvěru.

Trnem v oku jsou Seďovi také výroky předsedy SPOZ Vratislava Mlynáře, který tvrdí, že jim jako straně jde především o sjednocení levice. "Pokud SPOZ hovoří o sjednocování levice, pak právě vznik SPOZ tomu nenasvědčuje. A také je otázkou, zda vůbec lze o politickém programu této strany hovořit jako o levicovém. Taktéž neustálé útoky vůči představitelům sociální demokracie jsou spíše ukázkou snahy štěpit ČSSD. Kardinální otázkou je, komu ku prospěchu. Rozhodně ne však ku prospěchu sjednocování levice, jak o tom hovoří předseda Mynář“ je přesvědčen poslanec.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ane

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…