Výsledek ODS je nejhorší, jaký jsme si dokázali představit, říká Svoboda

26.10.2013 18:21

Dvojka na pražské kandidátce ODS Bohuslav Svoboda se sice dostal do Poslanecké sněmovny, ale volební výsledek strany nepovažuje za dobrý – dokonce ho považuje za nejhorší, jaký si strana dokázala představit.

Výsledek ODS je nejhorší, jaký jsme si dokázali představit, říká Svoboda
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec ODS Bohuslav Svoboda

„ODS dopadla velmi, velmi nedobře,“ řekl v ČT Bohuslav Svoboda. „Ten výsledek je skutečně nejhorší, jaký jsme si dokázali představit,“ dodal. Podle něj je to ale pochopitelné, protože strana byla spojená s řadou problémů, od pádu vlády až po spojení s kmotry.

AKTUÁLNÍ VÝSLEDKY VOLEB: Sčítání hlasů minutu po minutě

„To všechno jsou věci, které voliči ODS spočítali,“ míní bývalý pražský primátor. Nyní se prý strana musí vyrovnat s výsledkem a rychle hledat nové řešení.

„V Praze je ten výsledek významně lepší než celorepublikový průměr,“ dodal však. Podle něj to ukazuje, že v Praze se ODS vyrovnala s většinou problémů, například se zmíněnými kmotry. „Už je ve své straně nemáme,“ ujistil Svoboda a ukázal na preferenční hlasy své, Miroslavy Němcové a Jiřího Pospíšila, kteří podle něj dokazují, že se pravicová politika dá dělat dobře.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…