Vývoj této země komentují hlupáci, zlobí se Paroubek

21.10.2012 20:50

Předseda NS-LEV 21 Jiří Paroubek se opět pustil do novinářů. Podle něj redaktoři Jelínek a Zlámalová, kteří mu leží v žaludku, jsou nevzdělaní hlupáci. Tito lidé se prý snaží ovlivňovat mínění lidí hlavně tak, aby poškodili právě Paroubka.

Vývoj této země komentují hlupáci, zlobí se Paroubek
Foto: Repro TV Prima
Popisek: Jiří Paroubek v Partii televize Prima

„Jejich myšlenková retardovanou je neuvěřitelná a má basetka Tony má větší mezinárodní přehled nežli oni. Když už L. Zlámalová píše své přihlouplé slinty, bylo by dobře, aby mně přestala věnovat svou láskyplnou pozornost,“ připomíná Paroubek zmínku Zlámalové o tom, že dělal před rokem 1989 restauratéra.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Předseda NS-LEV 21 si také nemyslí, že by za dobré výsledky komunistů ve volbách mohla ČSSD, ale vláda Petra Nečase. Zlámalová podle něj tvrdí nesmysly, ke kterým ji její životopis neopravňuje.

„Druhým výtečníkem je pravidelný dopisovatel Práva L. Jelínek, který mně již podruhé během týdne podsouvá, že jsem chtěl být hejtmanem Ústeckého kraje. Možná, že by bylo dobré ukázat mě takové mé prohlášení či vyjádření v médiích. Vždy jsem ve svých vyjádřeních velmi střízlivě říkal, že našim cílem je dostat se do zastupitelstva kraje a získání 8% hlasů bych viděl jako úspěch,“ prohlásil Paroubek.

Poslanec o sobě říká, že není osobní a udělá výjimku právě u Jelínka. Ten dělal poradce expremiérovi Vladimíru Špidlovi. „V roce 2004 a společně přivedli (L. Jelínek skvělými radami) ČSSD k 8% hlasů pro tuto stranu ve volbách do Evropského parlamentu. Po odchodu V. Špidly zmizel L. Jelínek zaslouženě do ilegality, aby se objevil jako kritik „mé“ politiky těsně po mém odchodu z funkce předsedy ČSSD. Byl jednou z hyen, které mi okusovaly kotníky poté, co ČSSD ve vítězných volbách získala přes 22% hlasů,“ vzpomíná Paroubek.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…