Z Babiše si vystřelil šéfredaktor časopisu

17.05.2018 16:45

Šéfredaktor časopisu Reflex Marek Stoniš spustil palbu na trestně stíhaného premiéra Andreje Babiše (ANO). Tento předseda vlády prý ničí budoucnost všem českým občanům, neboť doslova prožírá jejich budoucnost. Drží se zřejmě hesla „slibem nezarmoutíš“.

Z Babiše si vystřelil šéfredaktor časopisu
Foto: Facebook
Popisek: Andrej Babiš s plyšákem

Andrej Babiš asi zase bude smutný. Když o něm „zlí novináři“ říkají, že je trestně stíhaným premiérem, který ani půl roku po volbách nedokázal sestavit vládu, ačkoli za její sestavení nese jako jasný vítěz voleb plnou odpovědnost, bývá předseda vlády naštvaný a smutný. Marek Stoniš mu ve svém textu zavdal další příčinu ke smutku.

„Nejlepší by samozřejmě bylo, kdyby mohl vládnout sám a nikým nevolení novináři jej pořád trapně netlačili, aby se v duchu ústavy (čo to také za cár papíru!) snažil o sestavení vlády, která získá důvěru Parlamentu. Jakou důvěru může mít náš lid ke zkrachovalým poslaneckým existencím z takzvaných demokratických stran, o zrádcovských komunistech či sociálních demokratech ani nemluvě?!“ zeptal se Stoniš hned na úvod.

S nádechem ironie doplnil, že Babiš vlastně pracuje, co mu síly stačí, ať už je trestně stíhaný, nebo není. V Brně slíbil postavit novou hokejovou halu, z Krušných hor na severu země prý udělá velehory, aby Ester Ledecká nemusela trénovat v zahraničí. V Hradci Králové by zase mohl slíbit vymazání Pardubic z mapy a v Pardubicích eliminaci Hradce. Obyvatelům obou měst by tím zřejmě udělal radost. Zkrátka Babiš slibuje, co mu síly stačí. Vyšší důchody, levnější jízdné, lepší počasí na Vysočině.

Podle Marka Stoniše je zvláštní, že v podobném duchu nemakaly i vlády před Babišem, neslibovaly kdeco, kdekomu. Kdyby tak činily, možná by se z Česka nemuselo stát Palermo, jak naši zemi označil sám Babiš. Stoniš proto opět s nádechem ironie žádá, aby Babiš dostal příležitost vládnout sám, bez důvěry, bez demokracie, a ono bude líp.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…