Z mrazáku v prodejnách Lidl vykoukne zlé překvapení

08.02.2024 12:46 | Monitoring

Zlé překvapení vykoukne v prodejnách Lidl a Biedronka v Polsku, kam jezdí rádi nakupovat i čeští občané. Aktivisté lezou do mrazáků, chodí po čtyřech, nebo se plazí po prodejnách. Videa si dotyční zavěšují na sociální sítě.

Z mrazáku v prodejnách Lidl vykoukne zlé překvapení
Foto: Tik - Tok
Popisek: Aktivisté v Polsku

Z nového trendu, který poslední dobou zasáhl obchody u našich severních sousedů, spotřebitelé velkou radost nemají. A zcela jistě se to dá říci i o těch českých, kteří stále míří do Polska za nákupy ve velkém množství.

„Plíživá mládež útočí na Biedronku a Lidl. Dostane se i do chladících a mrazících pultů,“ píše server „Wiadomosci handlowe“, v překladu „Komerční novinky“.

 

@crawly_possessed

MORE CONTENT IN TELEGRAM ?? LINK IN BIO

? sonido original - ??????????????????

Tento portál pro profesionální obchodníky z maloobchodu a velkoobchodu, zabývající se aktivitami kolem nákupů, spotřeby, či informacemi a analýzami obchodních řetězců, totiž zveřejnil videozáznamy, které ukazují skupinu mladých lidí, kteří vnikají do prostor obchodů a pohybují se po nich po čtyřech, plazí se, případně se posunují po podlaze na zádech.

Zatím se nepodařlo zjistit, zda je hnutí CROWLY POSSESSED součástí širší aktivistické platformy a má vazbu na další podobné aktivity, u nás známé třeba z přilepování k silnicím, nebo ničením vzácných obrazů.

Jisté je, že hnutí svojí činností komplikuje nakupování zákazníkům, ale nijak šťastná z jeho činnosti není ani ostraha jednotlivých obchodů, ani jejich zaměstnanci.

Z počátku, kdy se mladí lidé objevovali většinou jen v obchodech s textilem, se s notnou dávkou humoru dalo mluvit o pomoci uklízecím firmám, jak o tom píše zmíněný server Wiadomosci handlowe.

Poslední dobou ale tito „puberťáci“ navštěvují i supermarkety, které jsou tak populární i u našich občanů. Zjevili se třeba v Biedronce či Lidlu. Ze svých aktivit pořizuje skupina videozáznamy, které jsou přístupné převážně na síti TikTok.

 

@crawly_possessed WELCOME TO THE CULT ?? @???????? ? Sippin Tea prod. gargantuan mike - gargantuan mike

Z nich je patrné, že právě ve zmíněných potravinových řetězcích tito lidé neváhali vlézt ani do chladících a mrazících pultů, čímž mohli kontaminovat uložené zboží.

Výjimkou nejsou ani jejich návštěvy ve známých fastfoodech, jako jsou třeba McDonald či KFC. Tam všude a mnohde jinde se před nimi musí mít zákazníci na pozoru.

Dodejme, že zatím není zdokumentován případ podobné činnosti na území České republiky, nicméně v budoucnu tato činnost nelze vyloučit ani u nás.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Martin Huml

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Možná jen chtějí papíry na hlavu, aby nemuseli na Rusa. , Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseElysie , 08.02.2024 14:27:36

|  11 |  0

Další články z rubriky

„Jak je sama doma, neskončí to dobře.“ Holec vytáhl na Černochovou ostrou munici

14:04 „Jak je sama doma, neskončí to dobře.“ Holec vytáhl na Černochovou ostrou munici

O průzkumech veřejného mínění, ale i o ministryni obrany Janě Černochové (ODS) mluvili v pořadu Podt…