Žádné otázky! Livii Klausovou bránili vlastním tělem

10.04.2013 12:41

Server Lidovky.cz se snažil získat reakci Livie Klausové na spory ohledně její nominace na ambasádu na Slovensko. Jenže dostat se k bývalé první dámě, nyní soukromé osobě, se ukázalo jako neobyčejně dobrodružné. Zaměstnanci jsou prý připraveni Klausovou před všetečnými dotazy bránit dokonce vlastním tělem.

Žádné otázky! Livii Klausovou bránili vlastním tělem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Livia Klausová

„Nemohu vám bohužel pomoct, přijďte v úterý ráno na jednání správní rady fondu,“ byla reakce její tajemnice, která vzala telefon, jímž se redaktoři snažili Klausové dovolat. Redaktoři tedy šlapali na jednání správní rady Nadačního fondu manželů Livie a Václava Klausových, ovšem i zde na ně čekalo mnoho překážek.

Původně je vůbec nechtěli vpustit do objektu. Ostraha chtěla vědět, zda je redaktor ohlášen a pustila jej až po několikaminutové konzultaci. Tam se návštěvy ujímá jedna ze zaměstnankyň, která je překvapená z informace, že dorazivší novinář chce s Livií Klausovou mluvit. Ujišťuje jej, že nyní to nepůjde a odešle ho do nějaké místnosti, kde má na bývalou první dámu čekat. Ještě se mu dostane informace, že Livie Klausová nejspíš bude mít čas až kolem poledne (je devět hodin ráno).

Mezitím přijíždí bývalá první dáma a zaměstnankyně sekretariátu na novináře vrčí: „Žádné otázky“. Cestu mu přehradí vlastním tělem, ovšem novinář přesto vykřikne dotaz, zda má Klausová skutečně zájem o funkci velvyslankyně. „Vy jste nerozuměl? Žádné otázky,“ táhne jej pryč sekretářka, zatímco manželka bývalého prezidenta nerušeně odchází. 

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…