Zaorálek je zm*d, kritici amnestií masturbanti. Těžký kalibr primátora

05.01.2013 20:22

Po novoročním proslovu prezidenta Václava Klause se objevily jak pochvalné reakce, tak ale i kritika. Po slovech místopředsedy ČSSD Lubomíra Zaorálka zakročil olomoucký primátor za ODS Martin Novotný. Nazval ho ostrým výrazem a pustil se i do kritiků amnestie.

Zaorálek je zm*d, kritici amnestií masturbanti. Těžký kalibr primátora
Foto: Hans Štembera
Popisek: Lubomír Zaorálek

"Stále žijete nad poměry a nepracujete, to bylo základní poselství. Aby šel Václav Klaus do sebe, to pravděpodobně by bylo opravdu chtít po něm příliš,“ prohlásil Lubomír Zaorálek na ČT. Na to na svém profilu na Facebooku ihned zareagoval Martin Novotný.

„Dnešní reakce Zaorálka na poslední Klausův prezidentský projev mě jen utvrdily v tom, co si o LZ myslim dávno. Je to zmrd. Ti verbálně úzkostliví nechť prominou, ale jiný terminus technicus neznám,“ napsal olomoucký primátor.

Podle vyjádření pro Týden.cz mu ale nijak nepovolily nervy, Zaorálkovy názory mu vadí již delší dobu. "Zaorálka se spoustou jeho hysterických projevů sleduji dlouho. Tento člověk se bohužel vyjadřuje také ke geopolitickému směřování země a ovlivňuje ho. Pro mě je ale symbolem 70. a 80. let, stejně jako místa, z něhož vyšel jako absolvent oboru marxisticko-leninské filozofie," uvedl Novotný.

"Štvou mě lidi, kteří úroveň české politiky stahují dolů," dodal s tím, že nemá nic proti ČSSD, s níž i po jednu dobu vládl na olomoucké radnici.

Zaorálka však taková kritika překvapuje, podle svých slov ani tolik neřekl. "Vždyť mi to celé sestříhali," řekl poslanec. "Kvůli způsobu a rozsahu prezidentské amnestie jsem přesvědčen, že Václav Klaus je zločinec, který jen zametá stopy po éře svého vládnutí," dodal.

"Panu primátorovi doporučuji, aby opustil Facebook a popovídal si o Klausovi s lidmi. Klidně mě k tomu může pozvat a uspořádat diskusi na Horním náměstí v Olomouci. Uvidíme, kdo zvítězí," vyzval Novotného.

Ten se mezitím vyjádřil na Facebooku i k samotné amnestii a kritice za strany veřejnosti a médií. „Ruku na srdce: Pro kolik diskutujících je důležitější onen moment hlubokého rozhořčení nad amnestií (nebo čímkoliv dalším, co přinese zítřek) a kolik lidí přemýšlí vážně nad tím, co konkrétního by vedlo k odstranění určitých problémů, kolik lidí se tomu věnuje analyticky a systematicky a natož pak: kolik lidí přichází kromě rozhořčení a první signální soustavy s jakýmikoliv návrhy na řešení problémů?“ ptá se.

Lidé kritizují amnestii, ale nevěnují se prý hlavnímu problému – že se některé kauzy táhnou tak dlouho, až je nakonec uzavře amnestie po mnoha letech.

„Budeme řešit fungování naší justice? Nebo se spokojíme i tady s naprosto infantilním a s debilitou hraničícím závěrem, že i za to může Klaus? Debata o principech kvalitního fungování státních institucí může být občas odborná, náročná, věcná, pracná, patrně v nikom nevyvolá takový orgasmus, jako ejakulace rozhořčení nad amnestií,“ píše rozzlobený primátor.

Podle něj by taková diskuse mohla vést k řešení problémů a zlepšení kvality českého státu. „Jde ale skutečně oněm masturbantům o něco takového, nebo jen potřebují každodenně nad něčím ejakulovat? Z vývojové psychologie víme, že každé dítě si prochází stádiem onanie a zejména v raných fázích jí věnuje poměrně hodně času. Promasturbovat ale celý život nelze :-). Česká společnost už ale v masturbačním stádiu setrvává poměrně dlouho a závislost na onanii se spíše prohlubuje… Je na čase s tím něco dělat :-)“ uzavírá v žertu politik.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

George Soros. Nové nařčení, které nikdo jen tak nesmete

20:21 George Soros. Nové nařčení, které nikdo jen tak nesmete

Americký prezident Joe Biden se potýká při řešení situace na prestižních univerzitách, obsazených pr…