Zaprodanec, štváč, bestie. Redaktor Šafrova Fora hovoří o Miloši Zemanovi

31.12.2018 20:35

Komentátor Vilém Besser se rozepsal na serveru Forum24.cz o tom, co si podle jeho slov předsevzal prezident Miloš Zeman do roku 2019. „Definitivně rozeštvat národ, který zaprodal,“ podotkl Besser.

Zaprodanec, štváč, bestie. Redaktor Šafrova Fora hovoří o Miloši Zemanovi
Foto: Printscreen vysílání ČT
Popisek: Prezident Miloš Zeman pronáší vánoční poselství

Jak Besser uvádí, na prezidenta Miloše Zemana se určitě bude vzpomínat. „Málokdy v dobrém, spíš s pachutí nebo vtipnými poznámkami na jeho celoživotní lásku k alkoholickým nápojům, cigaretám a chování řeznického psa. To je ale současnému prezidentovi jedno,“ sděluje Besser. Pro Zemana je podle něj nyní nejdůležitější, aby se o něm mluvilo a je mu jedno, zda s negativní či pozitivní konotací. 

Anketa

Myslíte, že se v roce 2019 budeme mít lépe než v tomto končícím roce?

23%
77%
hlasovalo: 18948 lidí

Původní text ZDE.

„Zemanovi voliči plus evidentní ruský vliv pomohli současnému prezidentovi obhájit jeho funkci. Mnozí si říkali, že to nejhorší už předvedl a nyní se bude chovat přívětivěji, ne jako štváč v žoldu Kremlu, nýbrž jako reprezentant České republiky. Větší chybu ve svém uvažování nemohli lidé, kteří nepochopitelně hodili hlas Zemanovi nebo se prezidentské volby neúčastnili, udělat,“ dodal, že přece muselo být jasné, že progres bude pouze k horšímu. Důstojný a slušný prezident je dle jeho slov v jiné zemi, ne v naší. 

„Ze starého nemocného pána, který se občas společensky unaví a mluví z cesty, se stala protistátní vulgární bestie, která za každé možné situace hledá další a další protivníky, které by mohla urážet, dehonestovat a označovat výrazy, které patří možná do nonstop herny, ale rozhodně ne na Pražský hrad nebo další místa, která tím Zeman pouze hanobí,“ dodal Besser. Poznamenal rovněž to, že intelektem slabší jedinci se pak baví i tím, že je prezident sprostý. 

„Vzhledem k tomu, že kalibr prezidentských nadávek se oproti minulosti neskutečně zvýšil, je jasně vidět, že Zeman chce v poslední době zaútočit na titul největšího hulváta a zaprodance našich dějin velmi silně. A právě o to mu jde. Za nic dobrého si totiž prezidenta zapamatovat nejde,“ dodal Besser s tím, že pokud se někomu zdálo, že Miloš Zeman dosáhl naprostého dna, bude velmi nemile překvapen, neboť v roce 2019 přijde jeden z posledních úderů naší demokracii, svobodě a světovému renomé. „To, co chystá prezident s premiérem, nebude nic pěkného a už nyní je jasné, že nejvíc to poškodí především morálku v naší zemi,“ řekl závěrem Besser se slovy, že cílem mstivého a nemocného muže bude destrukce všeho, na čem jsme téměř třicet let budovali demokracii. 

„Pokud mu v tom stále budou pomáhat jeho nadřízení z Ruska a Číny, bude boj o vše, co jsme dokázali, velmi ohrožen,“ zakončil Besser. 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zhrození nad Pavlem: Kdo mu psal projev? Přednesl argumenty proti angažmá ČR v aliancích

20:11 Zhrození nad Pavlem: Kdo mu psal projev? Přednesl argumenty proti angažmá ČR v aliancích

Při pietním aktu na Vítkově podle publicisty a novináře Petra Žantovského prezident Petr Pavel zapom…