Zatímco Witowská nudila k smrti, na CNN Prima News se tleskalo. A hodně. Komu?

07.10.2021 10:07 | Komentář

O předsedovi Svobodných Liboru Vondráčkovi se hovoří jako o dvojce formace Trikolora Svobodní Soukromníci ve stínu Zuzany Majerové Zahradníkové. Teprve sedmadvacetiletý Libor Vondráček nyní opakovaně zazářil v předvolební debatě pořadu Speciál 360°: Hlas lidu na CNN Prima News, ve které zastínil nejen ministryni Janu Maláčovou z ČSSD, ale také poslance SPD Jana Hrnčíře a zástupce hnutí Přísaha Pavla Řežábka. S přehledem vyhrál v diskusní anketě, v níž diváci hlasovali, jaké odpovědi pozvaných politiků jsou jim nejsympatičtější.

Zatímco Witowská nudila k smrti, na CNN Prima News se tleskalo. A hodně. Komu?
Foto: repro Prima CNN, BR
Popisek: Libor Vondráček v předvolební debatě

Libor Vondráček hned na úvod sklidil potlesk od publika, když se obrátil na ministryni Maláčovou se slovy: „Já jsem rád, že jsem si nechal peněženku v autě, protože kdybych si ji vzal s sebou, tak vy byste už útočila, aby se z té peněženky dostalo více daní.“ To zrovna v době, kdy na konkurenční České televizi běžela debata „hlavních" lídrů politických stran moderovaná Světlanou Witowskou. Debata nudná, shoduje se drtivá většina veřejného prostoru.
 

Mgr. Libor Vondráček

  • Svobodní
  • předseda Svobodných
  • mimo zastupitelskou funkci
 
Na CNN Prima News mohli otázky pokládat jak diváci, tak i přítomní ve studiu. Jednalo se například o dostupném bydlení. Jakým způsobem zajistíme dostupné bydlení pro mladé lidi. Vondráček sám přiznal, že mladí lidé mají problém si bydlení získat. „Je potřeba, aby ti, kteří poptávají bydlení, měli více peněz v kapsách, takže v první řadě odpustíme odvody všem do 26 let, budeme se snažit snižovat daně a na straně nabídky je určitě potřeba zjednodušovat stavební legislativu i pracovní právo,“ zmínil Vondráček. 
 

Anketa

Je Světlana Witowská dobrá moderátorka?

7%
93%
hlasovalo: 16348 lidí
 
Další téma předhodil Lubomír Španěl z hlediště, když zmínil, že sedmiprocentní podíl na inflaci potravin má zelenina. Není to tím, že jsme o potravinovou soběstačnost přišli a dá se to napravit?
 
Podle předsedy Svobodných jsme české zemědělství poškodili při vstupu do EU, kdy jsme si podle něj neudělali dobré podmínky. Na zdražování má prý vliv současná zelená politika. „Jsme svědci greenflace, když se roztáčí inflační spirála právě díky politice Evropské komise a my musíme říct zásadně ne Green Dealu,“ jinak tady prý bude opravdu draho. A netýká se to jen elektřiny.  
 
„Pokud chcete dát hlas pravicové straně, která nikdy nebude zvedat daně, tak hlasujte u voleb pro číslo 8,“ uzavřel Vondráček s tím, že největší hrozbou pro peněženky občanů je ministryně Maláčová. 
 
Anketu, ve které hlasovali diváci na webu CNN Prima News i prostřednictvím SMS, Libor Vondráček zcela ovládl, když získal 51 procent všech hlasů.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Barbora Richterová

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…