Zbabělý srab prý chce do čela ODS v Praze. Jde o Nečasova ministra

03.09.2013 14:02

Lítý boj v pražské ODS pokračuje. Zatímco by podle některých oslovených členů neměl kandidovat bývalý primátor Svoboda, nit suchou nenechali někteří z politiků ani na Tomáši Chalupovi. Ten se prý dere na místo pražské jedničky, jak jen to jde.

Zbabělý srab prý chce do čela ODS v Praze. Jde o Nečasova ministra
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomáš Chalupa a Kamil Jankovský

"Myslím si, že lidé, kteří jsou obvinění policií, by neměli do vyřešení svého případu kandidovat za ODS,“ uvedl o Bohuslavu Svobodovi pro ParlamentníListy.cz europoslanec Hynek Fajmon.

Reakcí podobného ražení zaznamenaly ParlamentníListy.cz mnohem více. Co ale další jména na možné kandidátce ODS? Několik straníků se pro ParlamentníListy.cz vyjádřilo negativně zejména proti Tomáši Chalupovi, někdejšímu ministrovi životního prostředí.

"Nikdy nejde do konfliktu, jen hovoří o svém vlivu, médiích, penězích, kontaktech, ale jeho dívčí povaha, nebo jak to nazvat, mu ten klasický boj nedovoluje," uvedl jeden z exposlanců ODS. Druhý dodal, že "boj o zodpovědnost Chalupa prohrál dávno, například v době, kdy se neujal nabízeného postu pražského primátora, bál se prohry, bál se, že skončí v zapomenutí dějin, nebo nevím. Ale nejmenujte mě".

Kdo s koho?

Negativních reakcí zaznamenaly ParlamentníListy.cz v uplynulých dnech několik. Zejména na e-mailu skončily Chalupovy údajné vztahy a schůzky s některými kmotry.

"Tomáš Chalupa obvolává lidi ve straně, aby mu zajistili podporu, ale nezíská ji a s největší pravděpodobností jedničkou nebude," řekl náš dobře informovaný zdroj z okolí exprimátora Svobody.

"Kandidatura pana Svobody nejenom, že není důkazem, že se ODS změnila k lepšímu, ba právě naopak je důkazem, že se Občanská demokratická strana dočista zbláznila. Pan exprimátor je bohužel obviněn z trestného činu. Neměl by správně kandidovat nikam," uvedl pro naši redakci Pavel Bém.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ava

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…