Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich v rozhovoru pro Český rozhlas prohlásil, že těžší rok než ten letošní restauratéři asi nezažili. Den co den přichází podnikatelé v tomto oboru o stovky milionů korun. Většina lidí se prý ale snaží situaci nějak řešit. Proto se on sám orientuje na českou kuchyni, protože ta dovoluje vařit za ceny přijatelné pro větší počet zákazníků, než kdyby se orientoval na exkluzivní pokrmy.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
koronavirus
Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.
Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.
autor: mp