Zdeněk Škromach ohromil: Ráno mě piclo

07.07.2014 13:19

Senátor a místopředseda horní parlamentní komory Zdeněk Škromach se dnes rozepsal na sociální síti o drobné potíži, která jej dnes ráno potrápila. Příznivce jeho již takřka kultovních hovorů od bazénku jistě potěší zpráva, že by se mohli do konce tohoto týdne dočkat pokračování.

Zdeněk Škromach ohromil: Ráno mě piclo
Foto: Filip Ferbie
Popisek: Mezi čestnými hosty na koncertu seděl také pohublý místopředseda Senátu PČR Zdeněk Škromach (vlevo) a hejtman Zlínského Kraje Stanislav Mišák

Nejprve si sociálnědemokratický senátor posteskl na nepřízeň osudu: „Ráno mě piclo, když jsem potřeboval odjet autem a zjistil jsem, že jsem včera asi chytil defekt zadního kola,” napsal na svůj facebookový profil s tím, že měl naštěstí rezervu.

Další díl svých hovorů u bazénku dnes zřejmě nenatočí, protože má v plánu posekat trávník a pak se vzhledem k očekávaným vysokým teplotám zchladit v bazénku. „Hovory od bazénku asi nechám na chladnější dny konce týdne,” slíbil těm, kteří na ně již netrpělivě čekají.

Zdeněk Škromach nedávno kritizoval svého stranického kolegu, ministra pro lidská práva a rovné příležitosti Jiřího Dienstbiera za to, jakým způsobem přistupuje k problematice etnických a sexuálních menšin: „Pokud se ČSSD soustředí na různé menšiny, bude podporovat pozitivní diskriminaci Romů a bude zavírat oči před tím, že problém v této minoritě existuje, pokud bude ČSSD řešit osvojování dětí pro gaye a lesbičky, tak s tím se volby nevyhrávají,“ řekl ParlamentnímListům.cz Škromach.

Škromach v poslední době viditelně zhubnul, což dokládají naše fotografie ze slavnosti na Velehradě.

Celé znění příspěvku Zdeňka Škromacha na sociální síti:

Hezký sluníčkový pozdrav z jihu Moravy. Ráno mě piclo, když jsem potřeboval odjet autem a zjistil jsem, že jsem včera asi chytil defekt zadního kola. Ještěže mám rezervu. A vzhůru do pneuservisu. Odpoledne zastřihnu trávu a pak snad i trocha bazénkování. Hovory od bazénku asi nechám na chladnější dny konce týdne. Hezký den.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Ing. Ondřej Knotek byl položen dotaz

svoboda slova

Úplně souhlasím s tím, co si ANO myslí o údajném boji s dezinformacemi a ochraně svobody slova. Můj dotaz zní. Jak budete chtít zajistit, aby tu svoboda slova fungovala dál a lidé neměli strach vyjádřit svůj názor, což se už dnes děje? Mluví se o boji s dezinformacemi, ale co ochrana svobody slova? ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Netflix nebo HBO. Nebaví, zruším předplatné. Proč to nejde u ČT, ptají se lidé

14:25 Netflix nebo HBO. Nebaví, zruším předplatné. Proč to nejde u ČT, ptají se lidé

Jak oznámil ministr Baxa z ODS, připravovaná mediální novela znamená změny. Místo 135 Kč se bude pla…