Že mě parodují? Pro mě je to reklama, myslí si Hašek

05.10.2012 19:01

Hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek je jedním z nejparodovanějších českých politiků na internetu. Web Haszek Mihály pozoruje věci kopíruje nápad např. s Vladimirem Putinem a ukazuje Haška, jak se dívá na různé věci. hejtmanovi to ale nevadí, jak řekl v rozhovoru pro server Týden.cz.

Že mě parodují? Pro mě je to reklama, myslí si Hašek
Foto: ČSSD
Popisek: 1. místopředseda ČSSD Michal Hašek

„Byl jsem velmi potěšený, když Hospodářské noviny otiskly na celé straně několik těchto fotografií. To je docela slušná reklama. Jsem pravidelným návštěvníkem těchto stránek a s napětím očekávám, co se o sobě nového dozvím,“ uvedl v rozhovoru Hašek.

Funkce jsou prostředek, nikoli cíl

Jihomoravský hejtman má dokonce za to, že fotografie pomáhají ukázat, že objíždí kraj a má zájem o lidi. Hašek na druhé straně odsoudil email, který napálil některá média – falešně oznamoval, že se vzdává svých funkcí. Těch má momentálně třicet.

„Pro mě funkce není cíl, ale jen prostředek, kterým se dají ovlivňovat věci a případně plnit to, co slíbíte voličům jako politik. Řada funkcí navíc vyplývá z toho, že jsem hejtman. Jako hejtman zároveň předsedám Bezpečnostní radě Jihomoravského kraje a jsem šéfem poradního sboru pro zdravotnictví. Pokud jde o poradní sbor hejtmana, kdo jiný by mu měl předsedat?“ vysvětluje hejtman.

Přestože Haška lidé na internetu hodně parodují, před kandidátem ODS na jižní Moravě má obrovský náskok. „Lidé jsou znechucení vládní koalicí, zatímco naši práci v kraji neprovázejí žádné velké skandály. A koalice s KDU-ČSL funguje skvěle. Voliči možná nechtějí měnit něco, co se osvědčilo. ODS na jižní Moravě navíc udělala zásadní chybu, že v roce 2010 rozbila krajskou koalici,“ prohlásil Hašek.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…