Zeman byl v nemocnici, média bila na poplach. Jenom plánovaná prohlídka, uklidňuje mluvčí Ovčáček

11.02.2017 17:51

Po návštěvě sjezdu Strany práv občanů zamířil prezident Zeman do Nemocnice Na Bulovce. Informoval o tom server Novinky.cz a to ještě před tím, než se k návštěvě jakkoli vyjádřil hradní mluvčí Jiří Ovčáček. Ten později novinářům poděkoval za dojemnou starost o zdraví pana prezidenta a prozradil, proč Zeman do nemocnice vyrazil.

Zeman byl v nemocnici, média bila na poplach. Jenom plánovaná prohlídka, uklidňuje mluvčí Ovčáček
Foto: Hans Štembera
Popisek: Mluvčí prezidenta republiky Jiří Ovčáček

Před Nemocnicí Na Bulovce v sobotu parkovaly hned tři hradní vozy. Hlava státu podle mluvčího nemocnice navštívila chirurgické oddělení. Server k tomu dodal, že Miloš Zeman patří mezi vášnivé kuřáky. „Má kladný vztah k alkoholu, trpí cukrovkou a kvůli neuropatii nervů dolních končetin využívá při chůzi hůlku. Lékaři mu prý rovněž diagnostikovali 40procentní ztrátu sluchu,“ doplnil server.

Celou zprávu naleznete zde  

Nechyběla ani zmínka, že se k návštěvě zatím nevyjádřil hradní mluvčí Jiří Ovčáček. Ten tak učinil v krátkém čase a prozradil, proč Zeman do nemocnice jel.

„Novináři projevují až dojemnou péči o zdraví pana prezidenta. Jejich rozechvělá srdce mohu uklidnit. Pan prezident se cestou ze sjezdu SPO do Lán zastavil na dlouho odkládané kontrole. Vzhledem k tomu, že se v příštím týdnu koná návštěva Královéhradeckého kraje, nabízel se právě dnešek,“ napsal mluvčí na sociální síti Facebook.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…