Zeman ji má zadarmo! Řeč je o Jiřině Bohdalové

15.01.2013 7:41

Dva postupující prezidentští kandidáti, Karel Schwarzenberg (TOP 09) a Miloš Zeman (SPOZ), dávají do kampaně před druhým kolem volby všechno. Zeman má jedno eso v rukávu, tím je známá česká herečka Jiřina Bohdalová, Zemanova velká podporovatelka a přítelkyně. Navíc to prý dělá úplně zdarma.

Zeman ji má zadarmo! Řeč je o Jiřině Bohdalové
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kandidát na prezidenta Miloš Zeman se svou dcerou odevzdali hlasy v prezidentských volbách

"Zeman ji má zadarmo!" hlásá titulek deníku Blesk. Známá herecká legenda Jiřina Bohdalová má Zemanovi pomáhat ve druhém kole prezidentské volby. A podle informací Blesku za to nebude vůbec nic chtít. A to je co říct. Když si totiž Bohdalovou objednáte jako hosta na firemní večírek, bude vás to prý stát 30 tisíc korun. A pokud budete chtít, aby bavila lidi u mikrofonu, sáhnete do kapsy ještě hlouběji.

Za podporu se neplatí

"Paní Bohdalová je zvyklá na vysoký honorář, jestli však jde o její kamarády anebo o něco, čemu věří, neúčtuje si nic. A s panem Zemanem jsou dlouholetí přátelé," vysvětlil Blesku blízký zdroj z hereččina okolí.

Stejně hovoří i mluvčí Zemanova volebního týmu Hana Burianová. "V žádném případě za podporu nikomu neplatíme," odmítla spekulace, že by podpora z hereččiny strany byla jen finančním kalkulem.

Potvrdil to i mediální expert Daniel Köppl. "Nechat si platit za politickou podporu není obvyklé a určitě to i u paní Bohdalové bude bez nároku za honorář. Když Lucie Bílá podporovala Václava Klause, také to dělala zadarmo," řekl.

Bohdalová: Vybrala jsem si sama

Sama herečka deníku svěřila, že se pro podporu tohoto kandidáta na post příští hlavy státu rozhodla sama. "Z důvodu osobní svobody. Z toho důvodu, že mě nikdo nenutil. Nikdo mi nic nenařizoval a nikdo mě nikam netahal. Kandidátů bylo devět. Vybrala jsem si Miloše Zemana. Nic víc v tom není."

Konkrétní podobu podpory herečka nespecifikovala, ale také ona sama potvrdila, že to rozhodně nedělá pro peníze. "Moje dosavadní angažmá bylo řízeno mým přesvědčením a srdcem - tedy zdarma," svěřila se.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…