Zeman má možná pravdu. Západ podporuje teroristy, znělo v ČT. A toto přes noc následovalo

05.01.2016 7:04

Poslanec ČSSD Jaroslav Foldyna se ve Studiu ČT24 vyjádřil ke slovům prezidenta Miloše Zemana, která včera uvedl ve svém rozhovoru pro Český rozhlas Plus. Zeman mimo jiné uvedl, že za migrační krizí stojí Muslimské bratrstvo.

Zeman má možná pravdu. Západ podporuje teroristy, znělo v ČT. A toto přes noc následovalo
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec Jaroslav Foldyna

„Já si myslím, že do jisté míry má pan prezident v tomto pravdu. Nedovedu si ale představit, že jedinou hybnou silou toho procesu by bylo právě Muslimské bratrstvo,“ uvedl ke slovům Zemana Foldyna. 

Foldyna se rovněž domnívá, že by mladí muži měli zůstávat ve vlasti a bojovat o svou vlast, jak uvedl Zeman. „O svoji samostatnost a bezpečnost jsme museli rovněž bojovat. Tito lidé, kteří jsou ohroženi, by měli bojovat ve své zemi,“ dodal. „Je potřeba, aby Evropa a USA si uvědomily, že nejsou umírnění teroristé, ale buď jsou teroristé, nebo nejsou teroristé,“ podotkl k tomu, že by západní státy měly zvážit, koho v daných regionech podporují. 

Ke slovům poslance Foldyny se v noci na Facebooku vyjádřil komentátor Martin Hekrdla: „Muslimské bratrstvo je určitě takovým ideovým motorem celé řady věcí. Vůbec bych tu informaci nepodceňoval, podpořil Jaroslav Foldyna blábol Miloše Zemana o tom, jak muslimští bratři řídí migraci do Evropy,“ uvedl Hekrdla. „Foldynovi se nedávno zdálo už přes čáru, když si Zeman stoupl na pódium s Konvičkou, ale k naprostým pitomostem pana prezidenta ochotně přikvokává,“ podotýká. Následně Foldynu vyzývá, že buď musí vzít Zemana a jeho ostudné žvásty i s Konvičkou, nebo obojí odmítnout. „Neučinil jste ani jedno, ani druhé. Což znamená, že jste chaot. K čemu je takový politik? Lze si vás namazat aspoň na chleba?“ uzavřel svůj komentář a připojil Foldynovu „boxerskou“ fotku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…