Zeman něco chystá. Je to strašně tajné

13.06.2018 14:20

Prezident Miloš Zeman svolal na čtvrteční odpoledne tiskovou konferenci. Téma, ke kterému se bude chtít hlava státu vyjádřit, Pražský hrad tají. Vyjádření prezidenta, po kterém nebudou novinářům umožněny dotazy, se pravděpodobně neuskuteční v hradních palácích, ale v jiných prostorách areálu Pražského hradu.

Zeman něco chystá. Je to strašně tajné
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman jmenoval Andreje Babiše předsedou vlády. Již podruhé

Tiskový briefing se na Hradě uskuteční v 16:30. Sraz novinářů byl netradičně stanoven ke vchodu do Lumbeho zahrady, na jejímž konci je Lumbeho vila, kde prezidentský pár bydlí.

Na dotaz ČTK, čeho se vyjádření Zemana bude týkat, odmítl jeho mluvčí Jiří Ovčáček odpovědět. Novináři se podle něj mají nechat překvapit. „Doplňuji, že jde o tiskový briefing – tedy prohlášení bez otázek,“ uvedl.

Zeman se ve čtvrtek odpoledne na Hradě setká s premiérem Andrejem Babišem (ANO) a generálním ředitelem ČEZ Danielem Benešem. Lidovým novinám Ovčáček v úterý řekl, že ke schůzce Hrad žádný mediální výstup neplánuje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…