Zeman zahanbil dva a půl milionu lidí, ale je mu to fuk, vypálil Dalibor Balšínek

08.05.2018 17:00

Šéfredaktor Echa24 Dalibor Balšínek se obul do prezidenta Zemana. Svou manipulací s fakty zahanbil dva a půl milionu Čechů, Moravanů a Slezanů, ale pravděpodobně mu to je jedno. Podle Balšínka prezident mnohem víc myslí na to, jak lidi, které považuje za své nepřátele, může zašlapat do země nebo alespoň pořádně pošpinit.

Zeman zahanbil dva a půl milionu lidí, ale je mu to fuk, vypálil Dalibor Balšínek
Foto: Screen: TN.cz
Popisek: Prezident Miloš Zeman v TV Nova.

Prezident Miloš Zeman rád hraje své politické hry. Rád v nich fakta vykládá v trochu jiném světle. Jednu ze svých politických hrátek rozehrál i v kauze novičok, když prohlásil, že se v minulosti tato smrtonosná zbraň nacházela i na našem území. Nahrál tím ruské straně ve sporu s Velkou Británií o otravu bývalého ruského agenta Sergeje Skripala.

„Musel vědět, že si u Vladimira Putina udělá oko ve sporu Ruska s Velkou Británií, když se zachová jako podřízený gubernátor. Musel také vědět, že tím opět zahanbí dva a půl milionu občanů, ale to je mu fuk. Miloš Zeman své nepřátele nemá rád a nikdy jim nedá pokoj, ty nejbližší likviduje, ty vzdálenější se snaží alespoň ponižovat,“ napsal Balšínek.

Autor však nechápe, proč Zeman škodí i britské královně, když jde o jednoho z mála západních státníků, kteří ho přijali. A Zeman se královně za vřelé přijetí odvděčil útokem v kauze novičok.

„To je Miloš Zeman. Je třeba v klidu napočítat do deseti, ale stejně je důležité říci, že to je jeho hra, pro velkou část obyvatel této země nepřijatelná,“ zdůraznil autor.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …