Zeman zakončil návštěvu v ráži: Hloupé a neschopné poloviční prostitutky Pussy Riot. A ČT je soubor pitomých domovnic, s těmi se nediskutuje

25.11.2016 14:26

Prezident Miloš Zeman zakončil svou návštěvu Ústeckého kraje v Podbořanech. Po dlouhé době zde přišla řeč i na ruskou skupinu Pussy Riot. Kromě toho se samozřejmě hovořilo i o uprchlících či o České televizi.

Zeman zakončil návštěvu v ráži: Hloupé a neschopné poloviční prostitutky Pussy Riot. A ČT je soubor pitomých domovnic, s těmi se nediskutuje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman promluvil k výsledku prezidentských voleb v USA a podotkl, že se o něm mluví jako o českém Donaldu Trumpovi

„Co dělat s nepřizpůsobivými, což jsou lidé, kteří odmítají nabízenou práci? Já zastávám ten názor, aby jim byly odebrány sociální dávky, aby byli nuceni pracovat,“ zahájil svá slova v Podbořanech Zeman. Mimo jiné se vyjádřil i k ubytovacímu zařízení pro migranty. „Nejlepší způsob, jak nemít ubytovací zařízení, je nemít ilegální imigranty. Ti by měli zůstávat, dle dublinských dohod, v první bezpečné zemi. Někteří naši sluníčkáři ale dublinské dohody zřejmě neznají. Můžete mi namítnout, že tu žádní nejsou. Já vím, že tu nejsou, ale stačí dnes slyšet tureckého prezidenta Erdogana,“ řekl k dnešní hrozbě turecké hlavy státu, že pustí běžence do Evropy. Reagoval tak na výzvu europarlamentu k ukončení přístupových jednání s Ankarou.

Když jej první diskutující vyzval k tomu, aby se nevyjadřoval k margináliím, jako je například skupina Pussy Riot, odpověděl, že v tomto souhlasí s expremiérem Petrem Nečasem (ODS), jenž kdysi vyzýval k boji proti dalajlamismu a pussyriotismu. „Protože tohleto je vydávání hloupých a neschopných holek, které mimochodem veřejně souložily v přírodovědném muzeu, za bojovnice za lidská práva. Opakuji ještě jednou: poloviční prostitutky se vydávají za bojovnice za lidská práva. A to není marginálie,“ uvedl.

Tuto část tvorby Pussy Riot možná ještě neznáte:

Řeč přišla i na islamizaci Evropy, která je prý organizována Muslimským bratrstvem. „Mapa předpovídá, že v blízkých letech budou ovládat polovinu Evropy včetně Španělska či Balkánu. Jde o organizovanou migrační vlnu. Někdy se ptám, proč zdraví mladí muži ze svých zemí utíkají, místo aby v nich bojovali,“ poznamenal. Pozastavil se nad tím, že na přijetí migrantů je v Česku vydáno půl miliardy korun.

„Není v této zemi několik užitečnějších účelů, ve zdravotnictví, ve školství, v dopravě, kde by se té půlmiliardy dalo využít daleko užitečněji než tady budovat takzvaná ubytovací zařízení? Není škoda té půlmiliardy?“ zeptal se za potlesku přítomných. 

Když se jej další z přítomných zeptal, zda se Česká televize omluvila za údajně připravenou provokaci na první dámu Ivanu Zemanovou v divadle Petra Bezruče v Ostravě, odvětil velmi ostře. „Nepředpokládal jsem, že by se Česká televize omlouvala. Bývalý ministr kultury Pavel Dostál mi říkával jednu věc: S domovnicí se nediskutuje. A Česká televize je podle mého názoru soubor pitomých domovnic,“ sdělil.

„Byl jsem jedinou evropskou hlavou státu, která vyjádřila své sympatie Donaldu Trumpovi. Důvod je trojí: Je proti ilegální migraci. Je proti islámskému terorismu. A třetí důvod je, že mluví jasně, jak mu zobák narostl, někdy drsně. A nepoužívá to, čemu se říká politická korektnost,“ zmínil k současnému republikánskému prezidentovi USA. „Je třeba mluvit jasně, zřetelně, nedvojsmyslně. To, že to někoho rozčílí, je věc odlišného názoru. Ale politika taková má být,“ uvedl. 

Závěrem pak prezident uvedl, že chceme-li investovat do budoucnosti, měli bychom investovat do dětí. „Dospělí ať se starají sami,“ dodal. Závěrem se podepsal do pamětní knihy, dekoroval prapor města a převzal dary z rukou vedení města.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …