Ženy brání Peake: Nečas ji podrazil a politologové nic nechápou

23.03.2013 22:30

Skupinka žen se pustila do boje s kritiky Karolíny Peake. Na paškál si vzala dva politology, Josefa Mlejnka a Lukáše Jelínka. Ti se o vicepremiérce dříve nelichotivě vyjádřili pro ParlamentníListy.cz.

Ženy brání Peake: Nečas ji podrazil a politologové nic nechápou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karolína Peake

„Jak byla krátce ministryní obrany, tak to jí uškodilo poměrně dost. Ať už byly příčiny jejího neúspěchu jakékoliv, tak se tím u veřejnosti ztrapnila – veřejnost totiž vnímá, že nezvládla být ministryní. Dokonce jsem slyšel, že je to jen taková vyžírka, neboť už pouze dochází na vládu," řekl ParlamentnímListům.cz Mlejnek.

Skupina žen, která se v e-mailu redakci EuroZprávy.cz podepsala jako "Baby z Čech", s tímto soudem nesouhlasí. "Pár dní p. Peake na MO ČR vnímá lid jako Nečasův podraz, nikoli jako její neschopnost. Ostatně de facto jako vše, co p. Nečas udělá, tak je pro národ už špatným krokem," brání předsedkyni LIDEM.

Ženy, které podle vlastních slov mají středoškolské i vysokoškolské vzdělání, kritizují i politologa Lukáše Jelínka. Ten ParlamentnímListům.cz na adresu Peake sdělil: "...ona sama působí na politické scéně jako jakási ´ledová královna´, která dokáže ledacos ustát a překousnout". Řekl to v souvislosti s množícími se útoky občanů i politiků na Peake.

"Je vidět, že jste mužského pohlaví. K. Peake není ledová, je jako my, ostatní. Pochybujeme, že ji nebolí trapné útoky od zbabělých mužů prakticky stojících nyní v davu, jelikož jeden každý sám za sebe se bojí o ní negativně nahlas promluvit. Ale jako ovce se ti ubožáci ve stádu spustili po některém ze vzorů (Nečas, Kalousek, Zeman aj.) a teď do ní kopou. Odvážně a sama za sebe dokáže vystupovat jen Karolína Peake a Zeman," reagují Baby z Čech.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…