Zhnusený ódéesák: Nejdřív Šlouf, teď Mynář. Zeman si prý opravdu dovede vybrat lidi

16.12.2013 21:28

Místostarosta Uherského Hradiště Stanislav Blaha (ODS) na blogu iDnes.cz podivuje nad tím, jak si vede kancléř prezidenta Zemana Vratislav Mynář, který stále nemá důležitou bezpečnostní prověrku. Může to být i tím, jakými lidmi se Miloš Zeman obklopuje.

Zhnusený ódéesák: Nejdřív Šlouf, teď Mynář. Zeman si prý opravdu dovede vybrat lidi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vratislav Mynář

Prezident Miloš Zeman dal nůž na krk svému Kancléři Vratislavu Mynářovi, pokud neprodleně nepožádá o bezpečnostní prověrku, přijde podle informací ČTK o místo. Blaha v této souvislosti připomíná, že Mynář je kancléřem již dlouhé měsíce a o prověrku na nejvyšší stupeň měl požádat už dávno.

„Rovněž se nedomnívám, že procedura žádosti o provedení bezpečnostní prověrky je formálně natolik náročná, aby to administrátor Mynářova kalibru nezvládl během pauzy na oběd. Spíše to na mě dělá dojem, že pan prezident nemá štěstí na věrohodné spolupracovníky. Přestože nejsem prognostik, dovoluji si odhadovat, že pan Mynář se pomalu vydává na dobrodružnou cestu „po stopách pana Šloufa.“ Míní politik.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…