Zkušený člen ČSSD: Pletl jsem se, Zeman nemusí být prezidentem. Prohraje si to sám. Ukáže se v pátek

24.10.2016 7:51

„Přes všechny výhrady má Miloš Zeman vysoce silné postavení,“ řekl v posledním rozhovoru s ParlamentnímiListy.cz někdejší náměstek ministra pro místní rozvoj i dřívější šéf Úřadu vlády Ivan Přikryl. Rozhovor vznikl před pěti dny, dnes však Přikryl svá slova změnil. A to na facebookovém profilu.

Zkušený člen ČSSD: Pletl jsem se, Zeman nemusí být prezidentem. Prohraje si to sám. Ukáže se v pátek
Foto: ivanprikryl.cz
Popisek: Ivan Přikryl

„Ještě před pár dny jsem v odpovědích na otázky ParlamentníchListů.cz řekl, že Miloš Zeman má příští prezidentskou volbu jasnou. Nikoliv ze sympatie, ale proto, že žádný vážný protikandidát se dosud neukáže na obzoru. Pletl jsem se,“ napsal dnes Přikryl. Před pěti dny však v rozhovoru mluvil jinak. „Bude-li Miloš Zeman zdráv, jen stěží ho někdo ohrozí, alespoň zatím nikdo takový není na obzoru,“ řekl. Zároveň tehdy také psal, že Zeman je osobnost, která na Hrad patří a lidé ho tam chtějí mít.

Rozhovor najdete ZDE.

Podle něj postavení Zemana může změnit nekonečný řetěz přešlapů, arogance a nemoudré jednání jeho týmu. „Miloš Zeman je schopen porazit sám sebe, lépe řečeno stát se nevolitelným. Naštvaný národ má zakódované demonstrace na náměstích,“ dodal.

„Bude-li Španělský sál 28. října vypadat jak noty na buben, tedy samá pauza, a Staromák plný, může to vygenerovat změnu,“ domnívá se. „Když politik má kolem sebe jen bezmezné obdivovatele, nepochopí, že to vše je už za hranou. A ovlivní to volby nejen prezidentské,“ uzavřel.

Celý příspěvek Ivana Přikryla:

Ještě před pár dny jsem v odpovědích na otázky Parlamentních listů řekl, že Miloš Zeman má příští prezidentskou volbu jasnou. Nikoliv ze sympatie ale proto že žádný vážný protikandidát se dosud neukáže k na obzoru . Pletl jsem se. Nekonečný řetěz přešlapů, arogance a nemoudré jednání jeho týmu to může změnit. Miloš Zeman je schopen porazit sám sebe, lépe řečeno stát se nevolitelný. Naštvaný národ má zakódované demonstrace na náměstích. Bude li Španělský sál 28. října vypadat jak noty na buben tedy samá pauza a Staromák plný může to vygenerovat změnu. Když politik má kolem sebe jen bezmezné obdivovatele nepochopí že to vše je už za hranou. A ovlivní to volby nejen prezidentské.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…