Znásilněná dívka: Okamura přináší nové okolnosti. Vše prý začalo u Merkelové

21.06.2019 11:42

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura tvrdí, že vypluly na povrch další skandální podrobnosti k případu znásilnění šestnáctileté dívky, z něhož je podezřelý africký migrant. Okamura prohlašuje, že kdyby se Německo, vláda Angely Merkelové a čeští sluníčkářští politici nechovali jako šílenci, ke znásilnění dívky prý nemuselo dojít.

Znásilněná dívka: Okamura přináší nové okolnosti. Vše prý začalo u Merkelové
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Tomio Okamura se opět rozčílil. Kvůli znásilnění šestnáctileté dívky na Litoměřicku. Obvinil německou kancléřku Angelu Merkelovou a část českých politiků, že se chovali jako šílenci.

Anketa

Kdybyste byli poslanci, jak byste příští týden hlasovali o nedůvěře vlády?

hlasovalo: 28627 lidí

„Na povrch vyplynuly další skandální okolnosti úterního znásilnění nezletilé dívky z Terezína africkým imigrantem, který se na naše území dostal z Německa. Kdyby se Německo, vláda Angely Merkelové a čeští sluníčkářští politici nechovali jako šílenci, nemusela být česká dívka znásilněna,“ napsal Okamura na sociální síti Facebook hned na úvod svého prohlášení.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Jedním dechem dodal, že již v roce 2017 byla migrantovi, který je podezřelý ze znásilnění české dívky, zamítnuta žádost o azyl, ale v rámci platných německých zákonů se dál mohl pohybovat po německém území jakožto dočasně trpěná osoba. Kdyby byl už v roce 2017 odeslán zpátky do Afriky, nebo kdyby byl za mřížemi pro možnou trestnou činnost, pro kterou se o něj zajímala i německá policie, čeká dívka mohla být ušetřena odporného zážitku.

„Již mnohokrát jsem jako jediný český politik upozorňoval, že musíme být připravení chránit své hranice a musíme mít připravenu legislativní hráz proti imigrační povodni. Schengenský systém bohužel znamená, že kromě slušných občanů evropských zemí se mohou přes hranice volně pohybovat i zločinci a teroristé, aniž by je kdokoli zkontroloval. SPD podporuje bezvízový styk a volné cestování občanů vyspělých zemí, ale nikoliv občanů rozvojových či muslimských zemí. A současně s možnými hraničními kontrolami, aby byla zajištěna bezpečnost českých občanů a abychom mohli případně zadržet teroristy a zločince na našich hranicích. Podpořte SPD ve volbách!“ požádal Okamura občany na sociální síti. 

V diskusi pod jeho příspěvkem diskutéři požadovali demisi vlády. Zaznělo však také přání hezkého sluníčkového dne a konstatování, že zavřením hranic v žádném případě neznamená, že bude Česká republika bude bez zločinců.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Že ji neměli rádi? Za tím bude něco jiného. Petr Žantovský tuší, co je za koncem ministryně

4:44 Že ji neměli rádi? Za tím bude něco jiného. Petr Žantovský tuší, co je za koncem ministryně

TÝDEN V MÉDIÍCH Za hodně brutální znásilnění vnímání politiky se dá brát vyjádření Heleny Langšádlov…