Znásilňování pacientek a pohlavní styk s dítětem. Soudy v Londýně měly kvůli muslimům napilno

30.03.2017 11:07

Britský deník Daily Mail přináší dva závažné případy sexuálního zneužívání. V prvním případě měla muslimská žena zneužívat čtrnáctiletého školáka. Druhý případ je neméně pobuřující, protože v něm jde o znásilňování pacientek muslimským lékařem.

Znásilňování pacientek a pohlavní styk s dítětem. Soudy v Londýně měly kvůli muslimům napilno
Foto: Hans Štembera
Popisek: Demonstrace Muslimové proti terorismu. Předtím se několik muslimů zúčastnilo křesťanské bohoslužby v kostele Nejsvětějšího Srdce Páně

Případů zneužívání školáků chlapeckého pohlaví učitelkami se v médiích objevilo v posledních letech více. Ještě nikdy však nestála na lavici obžalovaných muslimská žena, která se navíc dostavila k soudu kompletně zahalená. Osmatřicetiletá Hani Hersi čelí obvinění ze sexuálního zneužívání čtrnáctiletého chlapce, ke kterému mělo docházet asi dva měsíce v době mezi prosincem roku 2014 a lednem následujícího roku.

Hersi ihned po příchodu do soudní síně v londýnském Wood Green, kdy kvůli identifikaci na chvíli odhalila svůj závoj, odmítla veškerá obvinění. Soudkyni Rosu Dean poté zaskočila žádost obhájce obžalované o tlumočníka, protože sama Hersi o něj v předchozích případech nežádala. Muslimka však uvedla, že sice hovoří anglicky, ale význam některých slov nechápe. Finální rozsudek by měl soud vyřknout letos v létě. Do té doby musí Hersi dodržovat podmínky kauce.

Anketa

Jste pro to, aby na základních školách byla zřizována funkce ,,koordinátor multikulturní výchovy"?

1%
99%
hlasovalo: 16157 lidí

Ve stejný den řešil jiný soud v Londýně případ sexuálního obtěžování a znásilňování pacientek, kterých se měl dopouštět po více než třináct let třiapadesátiletý muslimský lékař Mohamed Amrani. Naposledy napadená žena si stěžovala řediteli nemocnice, ale ten ji odbyl s tím, že Amrani takhle „obtěžuje každou“. „Prostě ho ignorujte, chová se tak ke všem ženám,“ citovala napadená žena šokující slova ředitele nemocnice.

Oběť zvrhlých choutek nenasytného muslimského lékaře si konkrétně stěžovala, že jí osahával prsa. Třiapadesátiletý renomovaný chirurg čelí před soudem obvinění z celkem jednoho znásilnění a čtyř dalších sexuálních napadení svých pacientek. Vyšetřovatelé jsou po vyslechnutí několika obětí přesvědčeni, že Amrani obtěžoval a znásilňoval pacientky nejméně posledních třináct let. Hřešil údajně na své postavení jednoho z předních britských chirurgů a ženy se proto bály si stěžovat.

Amrani je považován za uznávaného odborníka, který již před deseti lety provedl výměnu dvojité srdeční chlopně a standardně prováděl veškeré obtížné transplantace. Jak se ale ukazuje, vedle své odborné praxe byl expertem také na sexuální obtěžování svých pacientek. V minulosti měl vedle samotného znásilnění osahávat ženám prsa, rozkrok a další partie. Amrani veškerá obvinění i nadále odmítá a trvá na své nevině. Proces nicméně pokračuje dál.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…