Zprávy na ČT, Nově i Primě měly kvůli počasí rekordně nízkou sledovanost

30.04.2012 21:38

Kvůli slunečnému počasí zaznamenaly večerní zpravodajské pořady na všech třech nejsledovanějších TV stanicích rekordní sledovanost. Za celý rok 2012 je sledovalo nejméně diváků.

Zprávy na ČT, Nově i Primě měly kvůli počasí rekordně nízkou sledovanost
Foto: ČT
Popisek: Nové logo České televize

Události na ČT1 zaznamenaly v neděli večer nejnižší sledovanost za letošní rok – pouze 466 tisíc lidí. Televizní noviny na TV Nova zaznamenaly rekordně nízkou sledovanost v sobotu, kdy měly 1,13 milionu diváků. Zprávy na Primě vidělo v pátek 608 tisíc diváků.

Podobně na tom byla i TV Barrandov. Její desetiminutový pořad Dobrý večer, Česko! sledovalo jen 57 tisíc lidí. Nejde ovšem o nejmenší letošní sledovanost na tomto kanálu. 20. února byla naměřena ještě nižší, a to 51 tisíc.

Podle serveru Mediář.cz je za těmito „rekordy“ slunečné počasí, které doprovázelo uplynulý víkend. Lidé jsou často déle venku, a tak se jejich zájem o televizní zprávy zmenšuje. Šéfové zpravodajství to tak budou mít s blížícím se létem a prázdninami těžké.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …