Zuzana Bubílková naháněla po Václaváku myslivce

15.03.2017 18:49

Moderátorka Zuzana Bubílková ve středeční Kauze dne Rádia impuls zavítala na demonstraci na Václavské náměstí, kde se protestovalo proti nesmyslné směrnici EU omezující legální držení zbraní. Myslivec Pavel Chlebeček ocenil českou vládu, že se tentokrát snažila bojovat proti nesmyslu Evropského parlamentu, kterému pořádně vyčinil.

Zuzana Bubílková naháněla po Václaváku myslivce
Foto: Hans Štembera
Popisek: Střelné zbraně

Myslivec Pavel Chlebeček si na demonstraci nesl transparent „Mně na kvér nesahej“. Co jím chtěl přesně vyjádřit? „To je nesouhlas s tím, že Evropská komise rozhoduje o něčem, čemu nerozumí. My máme se Švýcary jeden z nejlepších zbaňových zákonů a někdo nám ho chce vzít,“ zlobil se demonstrant.

Většina EU zvedla ruku pro podle myslivcova názoru nesmyslnou směrnici. Naše vláda se prý tentokrát snažila bránit své občany, takže teď nejde o boj proti vládě v Praze, ale poslancům v Bruselu. „To, co bylo teď provedeno, bude za dva roky přehodnoceno a budou nám postupně ukrajovat práva salámovou metodou. Za chvíli skončíme jako v Británii, kde se pomalu nesmíte bránit ani s pepřákem. Když ho použijete, tak riskujete, že vás zavřou,“ zuřil dál demonstrant.

Absolutně nejvíc myslivce rozčílil argument evropských politiků o nebezpečnosti samonabíjecích pistolí. „Byl jsem v šoku, když jsem na internetu četl, že jeden z představitelů Evropské komise řekl, že nebezpečnější jsou samonabíjecí pistole než samopal, protože s ní šetříte náboje a zabijete víc lidí,“ řekl Chlebeček nevěřícně.

reklama

autor: mp

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

18:13 Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

Schůzka Petra Fialy s americkým prezidentem Joe Bidenem ani nevypadá, že byl v Bílém domě přijat pře…