Zvědavé oko bulváru: Zeman popíjí, jeho generál močí vedle vrtulníku a Mynářova milovaná redaktorka ČT se vystavuje

23.09.2014 9:29

Prezident Miloš Zeman se vydal na již druhou návštěvu Zlínského kraje a nemohl u toho chybět bulvár. Zvláště proto, že již dopředu bylo známo, že prezident se ubytuje v Osvětimanech v penzionu patřícím jeho kancléři Vratislavu Mynářovi. Fotograf deníku Blesk Zbyněk Pecák nelenil a přinesl řadu pozoruhodných obrázků.

Zvědavé oko bulváru: Zeman popíjí, jeho generál močí vedle vrtulníku a Mynářova milovaná redaktorka ČT se vystavuje
Foto: Daniela Černá
Popisek: Přivítání prezidentského páru před krajským úřadem ve Zlíně

Prezident přiletěl armádním vrtulníkem, který dosedl na zemědělském letišti, a následně se přesunul přímo do Mynářova penzionu. Mluvčí Jiří Ovčáček vysvětlil, že služeb letky bylo využito kvůli nabitému programu hlavy státu. Zeman byl totiž předtím v Ostravě na Dnech NATO.

V penzionu Malovaný prezidenta již prý očekával kancléř Mynář společně se svou partnerkou, známou televizní moderátorkou Alexandrou Noskovou, a rovněž suita prezidentových poradců. Fotograf Blesku zaznamenal na terase penzionu prezidenta ve společnosti poradce a šéfa českého Lukoilu Martina Nejedlého, jeho pobočníka a rovněž prezidentského rádce Pavla Galušky, kancléře Mynáře, mluvčího Ovčáčka a hradního protokolisty Romana Sklenáře. Pánové podle bulvárního deníku koštovali víno.

Večer se pak prezident v kulturním domě sešel s občany a bulvár si povšiml, že středem zájmu byla právě Mynářova přítelkyně Nosková. Tu proto svým čtenářům zvěčnil v atraktivní póze přímo na pódiu kulturního domu.

Posledním „úlovkem“ bulváru pak byl šéf hradní vojenské kanceláře Vlastimil Picek. Ten do Mynářova penzionu s prezidentem necestoval a zůstal na letišti v Boršicích. Tam se jej podařilo zachytit, kterak v charakteristické pozici vykonává svou malou potřebu. Zajímavé na celé věci podle Blesku je především to, že si bývalý šéf generálního štábu ulevil přímo pod ocasem prezidentské helikoptéry. „Volání přírody neuteče ani člověk jeho postu,“ uzavřel bulvár svou reportáž z prezidentské cesty do regionu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…