Škromachu, rozbíjíš stranu. Senátor ČSSD se zlobí kvůli Rathovi

30.05.2012 15:34

Senátor za Kolínsko ve Středočeském kraji Pavel Lebeda, který byl jako nestraník zvolen za ČSSD, ostře zkritizoval místopředsedu ČSSD a místopředsedu Senátu Zdeňka Škromacha v reakci na to, že ten uvedl, že by z kauzy středočeského exhejtmana Davida Ratha měli vyvodit odpovědnost ti, kteří ho podporovali, a ti, které podporoval on.

Škromachu, rozbíjíš stranu. Senátor ČSSD se zlobí kvůli Rathovi
Foto: senat.cz
Popisek: Senátor Pavel Lebeda

Pavel Lebeda na Škromacha ve vyjádření pro ParlamentníListy.cz ale poměrně ostře reagoval. „Prohlášení Zdeňka Škromacha povzbuzuje politické konkurenty ve spekulacích o vnitrostranickém boji v ČSSD. Rath tvrdě hájil její zájmy a tím byl trnem v oku vládnoucím. Proto byl také sofistikovaně odhalen on, a ne jiní podovodníci (Drobil, Bém, Cabrnoch, Dalík, Janoušek, Bendl, Řebíček a jiní). Kvůli nečestnosti jednoho nelze přeci stíhat a rozbít celou stranu. Kdo volá po znovurozdání karet v ČSSD, sleduje vlastní zájmy,“ uvedl pro ParlamentníListy.cz senátor Lebeda.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…