Budu kopat za všechny, ujistil kníže fotbalistu Šmicera

18.01.2013 21:15

Prezidentského kandidáta a ministra zahraničí Karla Schwarzenberga (TOP 09) ve dvou nových krátkých klipech podpořilo 17 osobností. Vystupuje v nich třeba fotbalista Vladimír Šmicer, herci Pavel Bobek, Michal Suchánek nebo herečky Tereza Kostková a Hana Vágnerová či kulinář Roman Vaněk.

Budu kopat za všechny, ujistil kníže fotbalistu Šmicera
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karel Schwarzenberg

Dva klipy o délce jedné minuty natočil režisér Vladimír Michálek v pražském studiu MAT. Osobnosti v nich pokládají Schwarzenbergovi otázky a on na ně odpovídá.

Zpívám ke zděšení mého okolí

Herec Suchánek ho například zkouší z jazykolamů: „Opakujte po mně – tři sta třiatřicet.“ To Schwarzenberg bez problémů přeříká. Kuchař Roman Vaněk se ptá, zda ministr umí vařit. „Já nadšeně vařím, ale patřím ke kuchyňským matlalům,“ odpovídá s nadsázkou.

Dále zpěvačka Leona Machálková zjišťuje, zda si Schwarzenberg zpívá.  To kandidát na prezidenta potvrdil a dodal: „Ke zděšení mého okolí.“

Budu kopat za všechny. Prezident se musí zastat každého

Obě videa uzavírá otázka Vladimíra Šmicera: „Budete kopat za všechny?“ Schwarzenberg ujišťuje, že ano: „Prezident nesmí nikoho vyloučit. On se musí zastat každého.”

Natáčení vyšlo dohromady na 200 tisíc korun. Protagonisté honoráře odmítli, protože patří mezi podporovatele Schwarzenberga.

V klipu podle webu volimkarla.cz účinkovali: Karel Schwarzenberg, fotbalista Jiří Šmicer, olympioničky Věra Čáslavská a Barbora Špotáková, herci Ondřej Sokol, Jiří Bartoška, Zdeněk Svěrák, Aňa Geislerová, Michal Suchánek, Hana Vágnerová, Marta Issová, Břetislav Rychlík a Petr Rychlý, zpěváci Dan Bárta, Leona Machálková, Pavel Bobek, moderátorka Tereza Kostková, kulinář Roman Vaněk.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…