Na Schwarzenbergovu podporu se dnes koná Nedělní noc s Karlem

20.01.2013 6:24

Na podporu finalisty prezidentské volby Karla Schwarzenberga (TOP 09) se dnes, v neděli, ve více než šesti desítkách klubů uskuteční série bezplatných koncertů s názvem Nedělní noc s Karlem. Celorepublikovou akci budou hostit například Brno, Český Krumlov, Jablonec na Nisou, Karlovy Vary, Kroměříž, Liberec, Mikulov, Olomouc, Opava, Písek, Praha nebo Zlín.

Na Schwarzenbergovu podporu se dnes koná Nedělní noc s Karlem
Foto: Martin Kovář
Popisek: Kdo bude nakonec prezidentem České republiky, Miloš Zeman nebo Karel Schwarzenberg ?

V programech jednotlivých klubů vystoupí dohromady přes sto interpretů, například Ivan Hlas, Michal Prokop, Nightwork, Olympic, Čechomor, Tata Bojs, Hudba Praha, Garage, The Tap Tap, Václav Koubek a mnoho dalších.

Za týden už bude jasno

Expremiéra Miloše Zemana (SPOZ), Schwarzenbergova soupeře v klání o prezidentské křeslo, z umělců podpořili mimo jiné Marek Vašut, Daniel Hůlka, Felix Slováček, František Ringo Čech, Lucie Bílá, Martin Dejdar nebo Jiřina Bohdalová.

Lidé budou nástupce prezidenta Václava Klause vybírat ve druhém kole volby 25. a 26. ledna. Oba kandidáti uspořádali koncerty již před prvním kolem prezidentské volby, shodně 9. ledna v Praze. Vítězem prvního kola hlasování voličů se mezi devíti kandidáty stal Zeman, druhý Schwarzenberg za ním zaostal zhruba o 41.700 hlasů.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: čtk, mp

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

Euro je cestou k vyšší prosperitě a stabilitě naší ekonomiky

To tvrdíte vy. Pokud ale vím, třeba v Řecku měli Euro a dostali se do velkých finančních problémů, které pak řešili ostatní státy, takže kdyby byla vaše teze správná, jak to že se Řecko dostalo do takových dluhů a hrozil krach jejich ekonomiky?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

O 150 Kč méně. V Polsku. Doufali, že si toho nevšimnete

13:21 O 150 Kč méně. V Polsku. Doufali, že si toho nevšimnete

Že se nakupovat v Polsku už nevyplatí? Možná nesouhlasí Češi, kteří si koupili kilo krůtích prsou v …