Adam Berčík: Merkelová se dopouští genocidy původního evropského obyvatelstva

25.08.2016 14:41

Aktivista Generace Identity podal trestní oznámení na Angelu Merkelovou

Adam Berčík: Merkelová se dopouští genocidy původního evropského obyvatelstva
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kancléřka Angela Merkelová

Spolkovou kancléřku Angelu Merkelovou vítá v naší zemi každý po svém. Aktivista Generace Identity Adam Berčík na ni podal trestní oznámení za zločiny proti lidskosti, jichž se podle něj dopouští mimo jiné podporou neevropské masové imigrace, marginalizací trestných činů imigrantů včetně terorismu či jejich podporou na úkor původního evropského obyvatelstva. Z těchto důvodů se domnívá, že Merkelová "uvádí původní obyvatelstvo Evropy do takových životních podmínek, které mohou přivodit jeho částečné či úplné fyzické zničení v úmyslu zlikvidovat tuto etnickou skupinu" a naplňuje tím skutkovou podstatu trestného činu genocidy.

Plný text trestního oznámení adresovanému Vrchnímu státnímu zastupitelství v Praze:

V Ústí nad Labem dne 22. 8. 2016

Trestní oznámení

V souladu s § 158 zákona č. 141/1961 Sb., trestního řádu, tímto podávám oznámení o skutečnostech nasvědčujících tomu, že byl spáchán trestný čin podle §400, odstavce 1a a 2 zákona č.40/2009 Sb., trestního zákoníku, dále podle §402 ve všech odstavcích zákona č.40/2009 Sb., trestního zákoníku (dále jen „trestní oznámení“) na Angelu Dorotheu Merkel, spolkovou kancléřku, narozenou 17. července 1954 v Hamburku, neboť z jejího níže v odůvodnění popsaného jednání lze mít za to, že mohlo dojít ke spáchání trestného činu.

Odůvodnění:

Domnívám se, že Angela Dorothea Merkel minimálně od začátku roku 2015 svým konáním, tedy podporou masové imigrace neevropského obyvatelstva, konkrétně vyzýváním obyvatel Afriky a Asie (dále imigrantům) k příchodu a usazení se ve Spolkové republice Německo a v Evropské Unii, tedy i v České republice, potažmo v celé Evropě, dále širokou podporou imigrantů na úkor původního obyvatelstva Evropy z titulu své funkce spolkové kancléřky, dále omlouváním, přehlížením a marginalizací násilných, teroristických a jiných zločinných činů imigrantů, dále záměrným klamáním občanů SRN, EU i dalších evropských států ve věci masové imigrace a dalšími způsoby záměrně uvádí původní obyvatelstvo Evropy do takových životních podmínek, které mohou přivodit jeho částečné či úplné fyzické zničení v úmyslu zlikvidovat tuto etnickou skupinu a naplňuje tím skutkovou podstatu trestného činu podle výše uvedených paragrafů.

V souladu s ustanovením § 158 odst. 2 trestního řádu požaduji, abych byl do jednoho měsíce od podání tohoto trestního oznámení vyrozuměn o učiněných opatřeních.

S pozdravem

Adam Berčík, (v.r.)
aktivista hnutí Generace Identity

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …