Blok proti islamizaci: Bělobrádku, Hermane, nejezděte na sraz sudetoněmeckého landsmanšaftu

30.05.2017 18:44

Bělobrádku, Hermane, nejezděte na sraz sudetoněmeckého landsmanšaftu, plivete tak na hroby všech zabitých za okupace

Blok proti islamizaci: Bělobrádku, Hermane, nejezděte na sraz sudetoněmeckého landsmanšaftu
Foto: Blok proti islámu
Popisek: Blok proti islámu

Blok proti islamizaci důrazně vyzývá místopředsedu České vlády Pavla Bělobrádka, aby se ani on ani ministr kultury Daniel Herman, člen jeho strany, nezúčastnili chystaného srazu sudetoněmeckého landsmanšaftu.

Už jen to, že sraz je datován na den úmrtí kata českého národa Reinharda Heydricha ukazuje, že představitelé sudetoněmeckého spolku se v žádném případě nepřestali hlásit k odkazu tzv. „Říše“ a jejich proklamace o usmíření jsou určeny jen tisku.

Proto je pro každého občana, který si váží všech svých předků, kteří položili své životy v době okupace za obnovení naší státnosti, naprosto neuvěřitelné, že se místopředseda české vlády chce zúčastnit tohoto srazu. „Skoro nás napadá myšlenka, že by si měli pánové Bělobrádek a Herman vzít s sebou pochodně, aby se mohli zúčastnit i ohňových pochodů“: řekla s trochou nadsázky předsedkyně Bloku proti islamizaci Jana Borkovcová.

„Celá politika KDU ČSL dnes vede k likvidaci české suverenity. Ať už to je časté hlasování lidoveckých europoslanců ve prospěch přijímání islámských běženců, běžné poklonkování Bruselu vedoucích představitelů strany a nadšené přijímání všech nesmyslných bruselských direktiv či naprostá kolaborace s představiteli spolku, jehož členové byli odsunuti na základě nezpochybnitelné dohody všech vítězných mocností právě proto, že likvidovali Československý stát,“ dodal místopředseda BPI Radek Nováček.

reklama

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lukáš Kovanda: Slovensko si po zvolení Pellegriniho prezidentem půjčuje výhodněji než před ním

19:04 Lukáš Kovanda: Slovensko si po zvolení Pellegriniho prezidentem půjčuje výhodněji než před ním

Komentář k dnešní aukci dluhopisů slovenské vlády, která dopadla nad očekávání úspěšně.