Blok proti islámu: Naši členové se akce muslimů neúčastnili, je to lež. Vlajku si může koupit každý

04.04.2016 19:21

V dnešním vydání bulvárního deníku Blesk objevila informace, že akce v Praze, kde muslimové předváděli svoji mírumilovnost tím, že i oni normálně požívají jídlo, normálně mluví, mají děti a dokonce se dokážou radovat z hezkého počasí, se prý zúčastnili i naši členové. Tato informace je zcela nepravdivá. Vedení BPI ani jeho členové se žádné takové akce neúčastnili a ani to neplánovali. Vlajku BPI, která byla na akci vyfocena, si může v našem e-shopu zakoupit každý občan ČR, tato byla zjevně již koupena s úmyslem poškodit Blok proti islámu na uvedené akci.

Blok proti islámu: Naši členové se akce muslimů neúčastnili, je to lež. Vlajku si může koupit každý
Foto: Blok proti islámu
Popisek: Blok proti islámu

Dovolujeme si upozornit, že zcela bez zájmu redaktorů Blesku prošla informace, že součástí mešity v Praze je i školka. Vzhledem k tomu, že muslimská církev nemá právo zřizovat školní ani předškolní zařízení a navíc by vytváření segregovaných předškolních zařízení samotnými muslimy bylo v příkrém rozporu s oficiální politikou vlády o inkluzivním vzdělávání, vyjadřujeme velký údiv nad tím, že něco takového je v tichosti tolerováno.

K samotnému článku v Blesku pak ještě dodáváme, že evropské tradice neohrožuje skutečnost, že v muslimských zemích je například obvyklé požívat velké množství velmi přeslazených dezertů, ale fakt, že jejich způsob usmrcování zvířat je zcela v rozporu se všemi zákony na ochranu zvířat a při tzv. halal porážce jsou porušovány i hygienické normy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

12:17 Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

Dvacet let od vstupu České republiky do Evropské unie je významným výročím v historii naší země a za…