Bohdan Babinec: Dívejme se na vir nejenom negativně, ale i pozitivně

28.03.2020 18:13

Vážení, řekněte mi, který mocipán zeměkoule by mohl zařídit tak razantní zmenšení letů letadel, tím pádem i snížení zplodin v atmosféře, omezit provoz automobilů, zajistit společný pobyt dětí s rodiči apod.

Bohdan Babinec: Dívejme se na vir nejenom negativně, ale i pozitivně
Foto: NÁR.SOC.
Popisek: Bohdan Babinec

Musím přiznat, že jsem věřící a vím, že to mohl zařídit pouze Bůh = vesmír a snaží se nás upozornit na neplechu, kterou na naší planetě vytváříme. Věřme, že to byla pouze jeho práce. Bojím se jediného. Aby se, nedejbůh, ve světě neobjevil mocipán typu Adolfíka H. a nedal příkaz vyrobit a použít zbraně typu koronaviru. Vždyť lidská nenažranost je neomezená. Věřím, že lidstvo je natolik rozumné, že k tomu nikdy nejde. Já, jako lékař, svým  kolegům doporučuji, aby se v zájmu větší ochrany potencionálních pacientů, dostatečně předzásobili veškerými  dostupnými ochrannými pomůckami minimálně na půl roku. Věřím že i stát své hmotné rezervní fondy doplní těmito prostředky, aby všichni občané byli včas chráněni. Držme si palce, aby nás podobné katastrofy již nikdy nepostihly.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Tatínkovo výročí

15:22 Jiří Weigl: Tatínkovo výročí

Letos v pátek 12. dubna by bylo mému otci 100 let. Zemřel velmi mladý v roce 1963, bylo mu 39 roků. …