Bohdan Babinec: Každé dítě by mělo mít matku i otce

15.09.2023 11:34 | Komentář

Výzva k heterosexuálním osobám (ženám i mužům)

Bohdan Babinec: Každé dítě by mělo mít matku i otce
Foto: NÁR.SOC.
Popisek: Bohdan Babinec

Vážení,

poslední dobou jsme svědky různých pochodů a společenských akcí, organizovaných homosexuály a jejich příznivci (Prague Pride apod.) My heterosexuálové nic podobného neorganizujeme a mlčky tyto spoluobčany s touto orientací tolerujeme. Ale zaráží nás, že tito spoluobčané jsou stále s něčím nespokojeni a tvrdí, že trpí diskriminací.

Jsme přesvědčeni, že i zákonem uzavřené partnerské páry homosexuálů mají mít stejná práva jako páry heterosexuální, ale co se týká adopce dětí, musí se brát ohledy především na zákonná práva dětí. Každé dítě by mělo mít matku i otce. V případě homosexuálního páru by měla být možnost adoptovat dítě pouze v případě, když jeden z členů tohoto páru má své biologické dítě, a je jedno, zda je to gay, nebo lesbická žena. V tomto případě jde o střídavou péči o dítě, a tím pádem ví, že má otce i matku. Tím dítě chráníme v jeho zákonných právech a neporušujeme ani zákony přírody.

Anketa

Má Česko pořídit letouny F-35?

3%
96%
hlasovalo: 52390 lidí

Vzhledem k tomu, že homosexualita existuje jak vrozená, tak získaná, hrozí v případě stejnopohlavního páru veliké riziko, že uměle vytvoříme osobu s homosexuální orientací. Proto vyzýváme všechny, kteří souhlasí s tímto názorem, aby se připojili k uvedené výzvě, a věříme, že dostatečným počtem přesvědčíme úřad vlády, senát a parlament, že zákonné (i přírodní) zájmy dítěte by měly být chráněny nadevše.

Vzhledem k tomu, že toho času vidíme na mnohých vedoucích funkcích v médiích, nadnárodních korporacích apod. mnoho osob s homosexuální orientací, narůstá tlak na občany, aby tyto adopce byly schváleny zákonem a občané umožnili jejich realizaci (viz. iniciativa 66 nadnárodních korporací).

Musíme konečně usilovně začít bojovat za zákonné zájmy dítěte. Domníváme se, že veškerá zákonná práva manželů by se měla vztahovat i na homosexuální páry, ale s tím, že termín manželství je vyhrazen pouze vztahu muže a ženy. Děti, biologicky nespojené s homosexuálním párem (přestože žije v zákonem schváleném partnerství), nelze adoptovat.

MUDr. Bohdan Babinec CSc.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

13:57 Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

Čínský automobilový průmysl narazil na odbytovou bariéru spalovacích motorů. V největších čínských m…