Bohdan Babinec: Lidi a lidičky

05.10.2019 7:33

Většina z lidí se zármutkem slyšela o úmrtí jednoho z nejlepších českých zpěváků. Ze svého okolí neznám téměř nikoho kdo by touto smutnou událostí nebyl zasažen.

Bohdan Babinec: Lidi a lidičky
Foto: NÁR.SOC.
Popisek: Bohdan Babinec

Vždy je dobrou tradicí, že se na zemřelého vzpomíná pouze v dobrém. Velmi mne proto zaráží, že někteří z našich politiků a i méně známých osobností se snaží najít temné stránky v mistrově životě a každý z nich teď vystupuje jako hrdina předlistopadové doby. Avšak ten, kdo minulé období prožil, ví, že tehdy mlčeli a nedělali nic pro zbavení se zrůdného systému. Co na to říci? Že v národě stále existují LIDI a lidičk y V&nbsp ;srdcích mají pouze zášť a zlobu. Mistře, nezlobte se na ně. Dobře vím, že se svou povahou jste byl nad tím vším a s pokorou a úsměvem zůstanete v paměti věčně a napořád.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.