Bohdan Babinec: Manželství nebo partnerství?

19.02.2024 14:16 | Komentář

Poslední dobou jsme svědky permanentně probíhajících a nekonečných diskuzí, kde Piráti a nejen oni, se snaží prosadit, aby partnerství mezi stejnopohlavními partnery se nazývalo manželstvím a zdůvodňují to to tím, že je to jejich zákonné právo. Kromě toho tvrdí, že mají i stejné právo na adopci dětí.

Bohdan Babinec: Manželství nebo partnerství?
Foto: NÁR.SOC.
Popisek: Bohdan Babinec

Tak za prvé. Kdo se ptal dětí na jejich na zákonné právo mít matku – ženu, (která má vaječníky kde se vytváří vajíčko) a mít otce – muže, (který má varlata, kde se vytváří spermatozoid)?

Vždyť vesmír nebo příroda tento úspěšný a fungující koncept vytvářena miliardy let a do nedávna neznámá pidistrana jej chce změnit za jedno volební období? Ptám se, od kdy zákony lidské společnosti stojí nad zákony přírody? Nestojí! Proto manželství může být pouze mezi MUŽEM A ŽENOU, KTEŘÍ SPOLEČNĚ VYTVÁŘÍ BUDOUCÍ POKOLENÍ. Jinak by lidstvo zaniklo a žádná politická strana s tím nic nenadělá. V případě, že jeden z partnerů ať lesba nebo homosexuál je biologickým rodičem dítěte, pak je pochopitelné, že druhý partner může toto dítě adoptovat, protože dítě má ve vztahu biologickou matku nebo otce. V mozku dítěte tak nevzniká chaos, protože ženu oslovuje jako mámu a muže jako tátu.

Samozřejmě, že pro takto vzniklou rodinu platí stejné zákony jako v manželství, ale není žádný důvod, proč to takto nazývat. V případě, kdy zemře biologický rodič dítěte či oba, dítě vždy ví, že matka vypadala jako žena a otec jako muž. Budou-li se děti adoptovat stejnopohlavními páry bez toho, že by byli biologickými rodiči dítěte, hrozí nebezpečí, že vytvoříme umělé homosexuály.

Již jsem dříve ve svém článku upozorňoval, že homosexualita existuje vrozená nebo získaná, proto neničme fungující zákony přírody, které stojí nad zákony lidskými. Ať se Piráti a ostatní zamyslí, zda vyměnit miliony let vývoje za jedno z hesel volebního programu?

Nedodržování přírodních zákonů vždy vede k nedozírným katastrofám.

Ať v prvé řadě napnou své úsilí na ochranu zákonného práva dítěte.

Vždyť je v této zemi tolik nevyřešených problémů, kde by se mohli s úspěchem a podporou všech voličů angažovat.

MUDr. Bohdan Babinec CSc

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

12:26 Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

Chtěl bych se dožít toho, až naše silnice budou brázdit jen elektrické vozy. Jak říkají pirátští pos…