Bohdan Babinec, Miroslav Josef Bezecný: Červená mikina

13.09.2021 16:25 | Komentář

Když ministr vnitra, místopředseda vlády a předseda ČSSD navlékl červenou bundu, a organizoval zajištění dostatečného množství materiálu na ochranu českých lidí před coronavirem, byl za to oslavován. Pak ale opozice (a zřejmě i kdosi jiný) udělali vše pro to, aby se zásluhy Hamáčka "znehodnotily". A naočkovali lidem názor, že je Hamáček "jen ten blbec v červené bundě".

Bohdan Babinec, Miroslav Josef Bezecný: Červená mikina
Foto: reprofoto: ČT24
Popisek: Jan Hamáček na tiskové konferenci.

Ale není také pravdou, že "ten blbec v červené bundě" se, jako jediný z naší slavné vlády, ujal řízení boje proti covidu? A jako jediný zajistil materiál proti covidu? Když ostatní "kompetentní" zcela selhali? Co tedy komu na socanech vadí? Již naši předkové říkali, že úspěch se neodpouští! ČSSD je nejsilnější stranou v České republice. A také, jako jediná, je opravdu česká. A že někteří z ČSSD zdrhli? Jsou taková malá roztomilá zvířátka, která jako první opouští loď...

Jenže ČSSD se nepotápí. Po úprku některých prospěchářů je to opět silná a zcela konsolidovaná strana. A volební "průzkumy"? Je veřejným tajemstvím, že některé nesolidní agentury mají zmapovaný okruh lidí. A tak ví přesně, co kdo bude odpovídat. Proto mohou mít i "stoprocentní pravdu" v předvolebních průzkumech. Před lety si Česká strana národně sociální nechala udělat u nejmenované agentury předvolební průzkum. Zaplatila za to stovky tisíc korun. A agentura hlásila volební výsledek 8 procent. Dosáhli necelých dvou procent. Co k tomu dodat?

Nejde o vymývání mozků již před volbami? Aby pak, kdyby "náhodou" byly úplně jiné výsledky, se mohly lehce upravit podle představ "někoho"? Nejedná se o stalinovský princip: "Není důležité, kdo volí, ale důležité je to, kdo počítá hlasy!" Pak se najednou zjišťuje, že i nezvolení byli zvoleni. Když čteme, co se v médiích o socanech píše... Kdybychom nebyli socdemáci, také bychom této masivní lživé propagandě uvěřili. Sociální demokracii známe. Již více než sto let. A volit neprůhledné strany - rychlokvašky? Proč? Není účelnější sázet na sociální jistoty!? Na solidní a tradiční českou stranu?!

Miroslav Josef Bezecný, redaktor a publicista, člen ČSSD
MUDr. Bohdan Babinec, CSc., člen ČSSD

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…