Bohdan Babinec, Miroslav Josef Bezecný: Dva "géniové" řídí medicínu

17.07.2021 13:15 | Komentář

Když komedie byla králem...

Bohdan Babinec, Miroslav Josef Bezecný: Dva "géniové" řídí medicínu
Foto: NÁR.SOC.
Popisek: Bohdan Babinec

Nevěřícně kroutíme hlavou, když v televizi vidíme, s jakým pathosem sdělují premiér i ministr zdravotnictví "informace" o nově otevřených očkovacích centrech.

Anketa

Souhlasíte, aby se pokuty za opakované přestupky odečítaly ze sociálních dávek?

97%
1%
hlasovalo: 18015 lidí

Zaměstnankyně jednoho tohoto centra hrdě v televizi prohlašuje, že aby provedla aplikaci očkovací látky, stačí mít od pacienta zdravotní kartu pojištěnce a občanský průkaz (TV NOVA  16.7.2021 TV noviny 19.30 hod.). Každý poctivý lékař zůstává v úžasu. Kde je dodržování zásad lege artis???!  Kdo ponese zodpovědnost za případné poočkovací komplikace?! Proč se nemluví o tom, že hodně pacientů má po očkování bolesti v kloubech, únavu i některé psychické problémy? Znovu - již po několikáté - musíme vznést otázku, proč není praktickým lékařům umožněno regulérně provádět očkování pacientů? Není problém spíše v tom, že je současným trendem umožnit hodně lidem se přiživovat na zdraví lidí?  Pro laika je současný systém očkování zřejmě správný. Ale odborníkovi je jasné, že zde dochází k záměrnému porušování zákonů a lékařské etiky. Nechápeme, proč i prezident lékařské komory podporuje tento systém očkování, a striktně neprosazuje, že je to záležitost praktických lékařů, praktických dětských a dorostových lékařů, závodních lékařů, lékařů nemocnic a vybraných ambulantních specialistů? Distribuce očkovacích látek se může zajistit přesně tak, jak se zajišťuje distrubuce léků, zdravotnických potřeb apod. Proč - jak neustále upozorňujeme - se nedodržuje druhá zásada likvidace vzdušnokapénkové infekce - desinfikuj okolní prostředí a předměty v něm - a nezabijeme virus již na jeho cestě do lidského organismu? Současná opatření ale směřují pouze k tomu, že se virus zabíjí, až když v lidském organismu je. Zcela souhlasíme s MUDr. Miroslavem Mackem, že na nádraží jen těžko mohou stanovit rodinnou a osobní anamnézu pacientů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…