Bohdan Babinec, Miroslav Josef Bezecný: Otevřené otázky ohledně covidu

10.09.2021 18:44 | Komentář

Otevřené otázky na premiéra, ministra zdravotnictví a hlavní hygieničku. Proč již zhruba dva roky necháváme virus, aby se dostal do lidského organismu? A až potom ho zabíjíme drahými léky a očkováním. Roušky, respirátory a desinfekce rukou částečně zabraňují, aby se virus do lidského organismu dostal. Ale musíme si uvědomit, že žijeme na dně vzdušného oceánu. Přitom necháváme virus, aby se vesele roznášel.

Bohdan Babinec, Miroslav Josef Bezecný: Otevřené otázky ohledně covidu
Foto: NÁR.SOC.
Popisek: Bohdan Babinec

Virus se roznáší vzdušnou cestou. I ulpívá na okolních předmětech. Proč nikde nevidíme, že by firmy k tomu určené, prováděli desinfekci veřejných prostorů a předmětů? A to např. rozprašováním desinfekčních prostředků, používáním horkovzdušných fukarů nebo instalací virucidních přístrojů (germicidních lamp. ozonátorů, ionizátorů apod.)  Na různých pracovištích, obchodech, restauracích, hotelích, školách, divadlech, nádražích, MHD apod. Budeme-li zabíjet virus již na cestě při jeho přenosu k živému organismu, zvládneme pandemii do dvou tří měsíců. A očkování provádět dobrovolně jen tam, kde je to bezpodmínečně nutné. Každý zaměstnavatel veškeré náklady na boj s coronavirem odpočítává z daňového základu. Správnými opatřeními by se, samozřejmě i snížily náklady, spojené s likvidací pandemie.  Naši význační vědci, virologové a epidemiologové již v médiích přiznávají, že možná přijde další vlna coronaviru. Ale nic proti tomu nedělají. Proto znovu - snad již po tisíckráte - opakujeme: Proč se striktně nedodržují tři hlavní zásady v boji proti rozšíření vzdušnokapénkové infekce? Stále po tisícikráte opakujeme: První zásada R+R+R, třetí zásada - každý, kdo přijíždí do republiky se musí podrobit karanténě s negativním výstupním testem. Jakž-takž se dodržují. Ale druhá zásada - desinfikuj okolní prostor a předměty v něm se téměř nikde nedodržuje. Totální očkování nezabrání likvidaci coronaviru. Nakazit se mohou znovu i očkovaní. Což vidíme nejen u nás, ale především v zahraničí, např. v Izraeli. Otázkou stále zůstává, proč se učebnicová opatření v boji proti coronaviru nedodržují? Je to snad proto, že na tom někdo vydělává? Tomu se nám ale nechce věřit!

MUDr. Bohdan Babinec, CSc.

Miroslav Josef Bezecný

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…